pwi7aaf 19 Napisano 2 Luty 2011 Z ciekowości... Co jest dla Was ważne przy wyborze konta osobistego? Wysokość miesięcznych opłat, ciekawe dodatki (np. assistance lub ubezpieczenie), oprocentowanie, darmowe bankomaty, tanie przelewy? A może coś jeszcze? Temat stworzony z czystej ciekawości, więc jeśli macie trochę wolnego czasu to zapraszam do tworzenia wypocin Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 2 Luty 2011 jak najmniej opłat a najlepiej brak, duże oprocentowanie i dużo dodatków hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pwi7aaf 19 Napisano 2 Luty 2011 jak najmniej opłat a najlepiej brak, duże oprocentowanie i dużo dodatków hehe Takie rzeczy to tylko w erze... raczej chodziło mi dlaczego otworzyliście konto w danym banku a nie w innym, co skłoniło to podjęcia takiej decyzji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 2 Luty 2011 Takie rzeczy to tylko w erze... raczej chodziło mi dlaczego otworzyliście konto w danym banku a nie w innym, co skłoniło to podjęcia takiej decyzji? Otworzyłem konto internetowe w millenium .... bo akurat był blisko i nie ma opłat za prowadzenie konta. Co prawda dostałem kartę debetową a nie kredytową .... ale i tak wyrobie kredytówkę. A dlaczego tam... bo akurat miałem blisko. A że konto internetowe, to w zasadzie za przelewy nie płace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 2 Luty 2011 "Zerowe utrzymanie" i zerowe koszty przelewów netowych, mam to wszystko w mbanku i ing. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 2 Luty 2011 też mam konto w mbanku ..... tylko muszę zamówić starter ponownie, bo zapomniałem tego całego login kodu hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 2 Luty 2011 Ja wybrałem BZWBK, darmowe wszystko :) Prowadzenie konta, wpłaty wypłaty kasy w banku i bankomacie, przelewy i wszystko inne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 2 Luty 2011 Tak jak masz poniżej 30. Później trzeba płacić. Ing daje wypłatę za darmo ze wszystkich bankomatów w Polsce, nie tylko tych z Twojego banku. Pewnie gdyby nie opłaty za smsy do przelewów przez neta to bym został w zachodnim. A tak mam gdzie indziej konta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach