Skocz do zawartości
pwi7aaf

Konto Osobiste

Rekomendowane odpowiedzi

Z ciekowości...

Co jest dla Was ważne przy wyborze konta osobistego? Wysokość miesięcznych opłat, ciekawe dodatki (np. assistance lub ubezpieczenie), oprocentowanie, darmowe bankomaty, tanie przelewy? A może coś jeszcze?

Temat stworzony z czystej ciekawości, więc jeśli macie trochę wolnego czasu to zapraszam do tworzenia wypocin :biggrin:

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak najmniej opłat a najlepiej brak, duże oprocentowanie i dużo dodatków hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak najmniej opłat a najlepiej brak, duże oprocentowanie i dużo dodatków hehe

Takie rzeczy to tylko w erze... raczej chodziło mi dlaczego otworzyliście konto w danym banku a nie w innym, co skłoniło to podjęcia takiej decyzji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie rzeczy to tylko w erze... raczej chodziło mi dlaczego otworzyliście konto w danym banku a nie w innym, co skłoniło to podjęcia takiej decyzji?

Otworzyłem konto internetowe w millenium .... bo akurat był blisko i nie ma opłat za prowadzenie konta. Co prawda dostałem kartę debetową a nie kredytową .... ale i tak wyrobie kredytówkę. A dlaczego tam... bo akurat miałem blisko. A że konto internetowe, to w zasadzie za przelewy nie płace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Zerowe utrzymanie" i zerowe koszty przelewów netowych, mam to wszystko w mbanku i ing.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też mam konto w mbanku ..... tylko muszę zamówić starter ponownie, bo zapomniałem tego całego login kodu hahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wybrałem BZWBK, darmowe wszystko :) Prowadzenie konta, wpłaty wypłaty kasy w banku i bankomacie, przelewy i wszystko inne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak masz poniżej 30. Później trzeba płacić. Ing daje wypłatę za darmo ze wszystkich bankomatów w Polsce, nie tylko tych z Twojego banku. Pewnie gdyby nie opłaty za smsy do przelewów przez neta to bym został w zachodnim. A tak mam gdzie indziej konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi