eryk237 1 Napisano 3 Luty 2011 Witam, jest może ktoś kto zna holenderski? Dzisiaj grając sobie w CoD jakiś gracz mi napisał taką wiadomość : "een poepvlek" A potem jeszcze napisał "poomark HAHA" Czy ktoś by mógł przetłumaczyć ? Używanej translat"a ale nic nie dało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 3 Luty 2011 Ja tylko takie coś znalazłem: http://www.urbandict...term=Poo%20mark Poo to kupa po naszemu jeśli dobrze kojarzę. Trochę to slangiem zajeżdża i wcale nie holenderskim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eryk237 1 Napisano 3 Luty 2011 To wyślę to do PS.Może gracz dostanie karę.Wkurzył się pewnie bo przegrał w pojedynku 1vs1 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 3 Luty 2011 Co ty ziooom, zwykły troll :D Jak gram na piecyku w blak opsa czy MW to na każdej grze ktoś się pluje że jest ostatni bo na serwie są sami cheaterzy :D Graj ostro i nie trać czasu na zbędne pierdoły - jak zacznie dostawać w pupkę to w końcu zamknie japę albo wyjdzie z gry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KAMILMISZCZUK 4 Napisano 4 Luty 2011 O Matko... To wyślę to do PS.Może gracz dostanie karę.Wkurzył się pewnie bo przegrał w pojedynku 1vs1 xD Daj na luz.. Mnie też zaczepiają jak zabije z 20 ani razu nie ginąc i wcale nie przebierają w słownictwie więc.. 1.Nie dodaje do znajomych,bo i jaki to znajomy (dziennie min.2 zaproszenia przy 4-5 godz. grania) 2.Dostaje prywatną wiadomość--->odczyt--->kosz. Spokój bezcenny,zdrowie jedno. Daj na luz...nie kabluj tylko ignoruj i kasuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eryk237 1 Napisano 4 Luty 2011 To go oleje :P A tak w ogóle to są czity do cod na ps3?Nie o że chce czitowac , tylko poprostu wiedzieć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaSic 4 Napisano 4 Luty 2011 Moim zdaniem isnieją . Ostatnio nawet przeglądając jakieś forum znalazlem przez przypadek cheata- aim bota do mw2 na ps3 , w komentach były wypowiedzi że działa więc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiraPutanga 61 Napisano 7 Luty 2011 Są czity . Tzw. challenge lobby ,gdzie gość 1 kliknięciem może dać Ci 70lvl , wszystko kamo , bronie ,emblematy i tytuły . Może też np . w dowolnym momencie (jak jest hostem) być niewidzialnym , niezniszczalnym itp. Bardzo frustrujące to jest . Na początku było to tylko na meczach prywatnych ,ale teraz jest już wszędzie ... :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tauru89S 9 Napisano 25 Marzec 2011 Do mnie często wysyłają wiadomości na PSN z wyzwiskami, ale głowy sobie tym nie zawracam, większość z nich to dzieci ,które ledwo po przyjściu ze szkoły siadają przed PS 3 zamiast do lekcji. A gdyby wszystko chciał zgłaszać ,to znowu bym nie pograł wcale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam354 37 Napisano 25 Marzec 2011 Mi też jeden koleś napisał raz, jak przegrał 3 razy wyścig w gta " aw scared pussy?", później jeszcze coś pisał, więc dałem go do zablokowanch i do dzisiaj tam jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 25 Marzec 2011 Mnie również często zapraszają, czasem przyjmuje czasem nie, ale wyzwiska itd. trafiły mi się tylko raz. O Matko... Daj na luz.. Mnie też zaczepiają jak zabije z 20 ani razu nie ginąc i wcale nie przebierają w słownictwie więc.. 1.Nie dodaje do znajomych,bo i jaki to znajomy (dziennie min.2 zaproszenia przy 4-5 godz. grania) 2.Dostaje prywatną wiadomość--->odczyt--->kosz. Spokój bezcenny,zdrowie jedno. Daj na luz...nie kabluj tylko ignoruj i kasuj Mnie również często zapraszają, czasem przyjmuje czasem nie, ale wyzwiska itd. trafiły mi się tylko raz. 4-5h dziennie? oO Stary, odpuść trochę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach