user_1402 0 Napisano 6 Luty 2011 Witam, zainspirowany twórczością innych user'ów oraz faktem, że mam ferie a co za tym idzie baaardzo dużo wolnego czasu, postanowiłem założyć bloga dotyczącego... absurdów. Chce po prostu spróbować swoich sił w pisaniu takich rzeczy. Oczywiście nie mam zamiaru opisywać na nim np. absurdów z życia gwiazd. Moim celem jest zwrócenie uwagi na sytuacje w codziennym życiu, które po prostu nas denerwują. Wszystkie komentarze, a szczególnie te krtytyczne, miło widziane. Pozdrawiam i zapraszam aroundtheabsurd.wordpress.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 6 Luty 2011 ciekawy temat poruszyłeś, nie sądziłem, że komuś przeszkadzają słuchawki otwarte :) stałem ostatnio przed wyborem słuchawek, i miałem właśnie wybrać otwarte, ale kupiłem dokanałowe :) polecam ^^ co do blogu - wolę ciemne kolory, ale to nie zależy ode mnie, często będziesz robił aktualizacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user_1402 0 Napisano 6 Luty 2011 Żeby utrzymać jakość wpisów nie chcę pisać bardzo często ale mam zamiar dodawać jeden wpis w ciągu 1 lub 2 tygodni. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 6 Luty 2011 Nigdy nie dość mi słowa pisanego. O ile utrzymasz dobry poziom to masz we mnie czytelnika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach