Patricko 8082 Napisano 6 Luty 2011 Tor z jednej strony łatwy i szybki, z drugiej kręty i bardzo trudny. Jeśli wszystko idzie po naszej myśli, tor jedziemy jak z nut, jednak małe rozproszenie i od razu lądujemy w żwirku. Przynajmniej ja takie mam odczucia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 6 Luty 2011 Pierwsze dwa Grand Prix Japonii odbyły się na torze Fuji. Po dziesięciu latach przerwy i powrocie do Formuły 1. Grand Prix odbywało się dwadzieścia lat na torze Suzuka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 6 Luty 2011 (edytowane) Pierwsze dwa Grand Prix Japonii odbyły się na torze Fuji. Po dziesięciu latach przerwy i powrocie do Formuły 1. Grand Prix odbywało się dwadzieścia lat na torze Suzuka. WTF? A odnośnie toru, to musze przyznać że jest to jeden z moich ulubionych obiektów, jesli chodzi o sam layout. Zakręty są tu niesamowite. Bardzo ważny 1 sektor gdzie, jeden zakręt przechodzi w drugi bez przerwy. A w 3 sektorze zakręt 130R to sam miód. Prawie tak legendarny jak Eau Rouge jak dla mnie. Co prawda obecnie nie jest tak wymagający bo przejezdza się go na pełnym gazie nawet z pełnym bakiem, ale jak dla mnie jest świetny za każdym razem. Edytowane 6 Luty 2011 przez pitian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Luty 2011 (edytowane) Haha pitian! Moja reakcja była taka sama jak tego stworka na obrazku XD Co to w ogóle jest (w sensie ten stworek) XD Edytowane 6 Luty 2011 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 6 Luty 2011 Nie mam pojęcia, ale nie mogłem sie powstrzymać, wybaczcie :) Nie tylko u Ciebie w takim razie wyskoczyła taka mina :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Luty 2011 Siedzę i leje do teraz XD No nie mogę... pack, wiem że chciałeś coś dodać, ale poprawiłeś nam humor na resztę wieczoru XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 6 Luty 2011 Siedzę i leje do teraz XD No nie mogę... pack, wiem że chciałeś coś dodać, ale poprawiłeś nam humor na resztę wieczoru XD Po 1. Najgorszy tor F1 Po 2. To zwierze to lama [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 6 Luty 2011 (edytowane) To nie zwierze to kudlaty kebab z glowa :P Ja tor bardzo lubie, wymagajacy ale dajacy wiele satysfackji. Bardzo wazne ustawienia sa inaczej bez szans na rowna przyzwoita jazde. Wszystko jest ekstra oprocz niektorych tarek ale to wina gry nie samego toru. Bedzie ciekawie jak czas pozwoli w tyogdniu troche pojezdzic :P Ja bardziej taka mine mialem :P http://1.bp.blogspot.com/_FALdZqN6DRU/TS8AeYxKeBI/AAAAAAAAREg/3P1IAF0T8vM/s1600/wtf-cat.jpg Edytowane 6 Luty 2011 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Helion07 10 Napisano 7 Luty 2011 Wracając do toru to dla mnie strasznie podobny do Monzy, rewelacyjnie się tu jeździ nooo i ten ostatni sektor :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 7 Luty 2011 Co do toru to lubie, lubie. Zatem nic tylko potrenowac bo juz nie zostalo duzo a czas cos jeszcze wygrac w tym roku:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 9 Luty 2011 Tor powinien nazywać się kuweta ... tyle tam piasku :D Idą dwa koty po pustyni. Jeden do drugiego - Ty stary no kur*a nie ogarniam tej kuwety... Ja w sumie jeszcze tej kuwety nie ogarniam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 9 Luty 2011 W paru miejscach mozna szybicej pojechac. dozuc troche docisku bedzie ci latwiej przejechac krete partie toru :P Pierwszy zakret szerzej mozna pojechac i pozniej hamowac dzieki czemu z dwojki mozna szybciej wyjsc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 9 Luty 2011 Dla mnie tor swietny, super mi sie na nim jezdzi i dosc szybko sie go nauczylem, teraz pozostaje dorzucac poszczegolne cegielki w kazdym zakrecie i bedzie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach