Szymon-1996 5 Napisano 8 Luty 2011 Witam chciałbym założyć klan w grze red dead redemption zapraszam wszystkich do wspólnej gry i spędzania miło czasu w tej wspaniałej grze.W rdr nie mozna zrobic klanu jak np w bf bc2 że sie swieci napis np PL w rdr sie nie da wiec ten klan będzie tylko dla nas pisać propozycje nazwy klanu i milewidziane headset bez hs to nie gra przynajmniej mozna porozmawiać.Mógłbym takze pomóc w zrobieni trophy mam wzystkie DLC oczywiscie prawie wszystkie np kingpin nie zrobimy bo trzeba wiecej osób zapraszam Mój nick: Szymon-1996 headset: jest miła atmosfera : jest :) zastanawiam się tylko jakie ludzie maja nazwy w rdr że nikogo prawie nie spotykam z polski a gram od premiary poznałem dosłownie tylko siedmiu no moze ośmiu przeciez to taka zajebista gra chyba nie ma lepszej gry od rdr pod wzgledem no nie wiem jak to napisac wielki swiat, wiele trybów, koperacja , zombi , bijesz lvl do 250 , walka z gangami czyli z botami na freeroam mozna tez pozabijac paru makaronów lub anglików jak kto woli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach