BaSic 4 Napisano 8 Luty 2011 Witajcie . Jako, iż na innym forum , ta gra świetnie się sprawdziła , postanowiłem przenieść ją też tutaj. Cały bajer polega na tym , że w kolejnym poście klikacie ctrl + v i dopisujecie czemu akurat to się tam znalazło . Zasady są proste . Nie wpisujemy na siłę czegoś , czego nie było w schowku . Klikamy tylko ctrl + v i dopisujemy krótki komentarz. Może ja zacznę : http://allegro.pl/killzone-3-edycja-helghast-preorder-komputek-i1423826470.html Właśnie podsyłałem koledze link do aukcji ;] Pozdrawiam Łuaksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 8 Luty 2011 (edytowane) [18:25:56] Piotr Zalewski: czy vision express jest wart czegos? [18:26:02] Gavin: jakto [18:26:04] Piotr Zalewski: czy dobry jak kazdy optyk etc [18:26:04] Piotr Zalewski: ? [18:26:12] Gavin: imho najlepszy [18:26:15] Gavin: ale najdroższy :/ [18:26:18] Piotr Zalewski: no bo chce sb a wlasciwie musze nowe oksy zalatwic sb [18:26:26] Piotr Zalewski: a gdzie jest imho? Wątpię czy pochwyci, ale mogę zacząć, co tam. Wysyłałem kumplowi śmieszny dialog ze Skype. A kolega nade mną mógłby popracować nad interpunkcją ;D Edytowane 8 Luty 2011 przez kolonel1136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyle 7 Napisano 8 Luty 2011 Sera daylight Pytałem na forum superakwarium.pl Jaka moc żarówki wyżej wymienionej mam wziąść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 9 Luty 2011 http://www.ps3site.pl/forum/topic/53881-tylko-wklej/ /Wysłałam koledze link do najbardziej idiotycznego tematu jaki widziałam na tym Forum... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 9 Luty 2011 static.vega-ua.net o. dodawałem domenę do filtra antyspamowego bo mi jakiś badziew na pocztę przyszedł. ps: ale głupi temat :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wsioq 56 Napisano 9 Luty 2011 celebezpośrednim skutkiem jest przeniesienie,obciążenie albo zniesienie prawa majątkowego. Zmajątku rozporządzającegowychodzi aktyw albo wartość aktywu się zmniejsza ( przeniesienie własności,obciążenie nieruchomości prawem na rzecz osoby trzeciej ). własnie sklejam sobie notatki :P temat rzeczywiscie głupi, ale mi sie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 9 Luty 2011 o matko drugi taki watek na dzis.. znajdzcie sobie chlopaka/dziewczyne - o wiele produktywniej i przyjemniej sie czas spedza.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 9 Luty 2011 o matko drugi taki watek na dzis.. znajdzcie sobie chlopaka/dziewczyne - o wiele produktywniej i przyjemniej sie czas spedza.. Moja lepsza połóweczka nie narzeka na moje surfowanie po forum, z resztą często pomaga przy Growym Quizie :) Wyluzuj m0rph, nie ma co się denerwować :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach