Skocz do zawartości
pawlos26

PlayStation Home

Rekomendowane odpowiedzi

Spokojnie ludzie. Wiadomo,że dzisiaj jest maksymalne obciązenie  serwerów. Ochłońcie i sprawdźcie Home jak juz się trochę uspokoi.

ja mam betę home z usa ale odpalam ją an koncie Europejskim. Skoro nie ma różnicy to czemu Eu nie ma tego samego co Usa?

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie pogrywam sobie w Home i ogólnie zrobilo na mnie spore wrazenie :) Loadingi mogły by być krótsze i obrazki wyświetlac się w sklepach odrazu, ale to tylko beta wiec nie mam co marudzic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje ze ceny zmaleją bo to patologia jest narazie :)

I że bedzie jakas mozliwosc wirtualnego zarabiania ich ;) To chyba juz kiedys gdzies bylo napisane, wiecie coś o tym?

Sorry za podwojny post :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przed chwila skonczylem zwiedzanie, w sumie ladnie wszystko wyglada, troche odraza ilosc facetow 10 na jedna dziewczyne(o ile to sa dziewczyny)

nie widze tez sensu wtapiania kasy w meble i tym podobne pierdoly ale kazdy ma swoje potrzeby

ogolnie na plus, zobaczymy jak sie to bedzie rozwijalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na wersję Beta jestem zadowolony. Zalogowałem się bez problemu i wszystko działa u mnie ok. Ani razu nie wyrzuciło mnie z Home. Grafa ok szkoda że mało kobitek ale może to się zmieni. Ceny przerażające!!! Krzesełko 4 zł !!! Mam nadzieję że dojdzie opcja zarabiania pieniędzy i że ceny spadną. Moim zdaniem PS3 dostało coś czego nie ma ani Xkloc ani Wii(tam) Teraz tylko popracować nad nowymi dodatkami i usprawnić działanie i będzie super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tymi cenami to przesadzają... jak tyle krzesełko durne kosztuje, to ciekawe ile będzie apartament nowy kosztował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z tymi cenami to przesadzają... jak tyle krzesełko durne kosztuje, to ciekawe ile będzie apartament nowy kosztował.
Apartament - rezydencja letnia kosztuje 18 złotych.

Dobrze, że kupiłem to w becie za darmo hły hły. <mina cwanego wiewióra>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby Sony nie zrobiło głupstwa i wraz z premierą pełnego Home nie kazało wszystkiego od nowa robić i kupować (kasa do nich wpadnie, my ją wydamy a tu lipa - wszystko zniknie). Ale wątpię, żeby tak było, to raczej niemożliwe :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę być złym prorokiem ale ten Home nie wypalił. Gdyby wyszedł z dniem premiery PS3 może miał by większe szanse na popularność. Komu z was tak naprawdę zależy na bezsensownym bieganiu jakimś ludzikiem bez celu? Nie ma cie kolegów koleżanek? Nie wychodzicie z domu? Ja ten Home zrobiłbym inaczej. Wpadamy ziomkiem na plac. Idziemy do sklepu z bronią i kupujemy np AK47. Wychodzimy na plac i wycinamy wszystko i wszystkich w pień. Podzieliłbym cały Home na terytoria. Każde terytorium to jakiś klan "Homies", którzy walczą o zdobycie jak największego terenu. Można by zawierać sojusze i tego typu sprawy. Takie cos przyciągnęło by więcej ludzi starszych i młodszych no ale pomysł zbyt brutalny jak na coś co ma łączyć ludzi w playstation ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że przypominało by bardziej GTA? ;) Ale poważnie. Mamy już tyle ciekawych gier że według mnie ten Home jest niepotrzebny. To dobre dla dzieciaków nie dla dorosłych ludzi. O wiele bardziej podoba mi się NXE niż to badziewie. Ludzi do grania poznam przez np to forum lub w jakiej grze online. A tutaj? Nawet muchy w kiblu nie można ubić z kolegami  >:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kolejny co nie wie jaka jest idea Home...

Bez komentarza.

Żeby zarobić na stolikach i krzesełkach? Tu nie ma żadnej idei. Ten Home padnie szybciej niż go postawili. Jak się będę chciał z kimś integrować to pójdę do knajpy albo na disko. Ten serwis nie jest dla wszystkich. Z tym musicie się ze mną zgodzić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie chcę być złym prorokiem ale ten Home nie wypalił. Gdyby wyszedł z dniem premiery PS3 może miał by większe szanse na popularność. Komu z was tak naprawdę zależy na bezsensownym bieganiu jakimś ludzikiem bez celu? Nie ma cie kolegów koleżanek? Nie wychodzicie z domu? Ja ten Home zrobiłbym inaczej. Wpadamy ziomkiem na plac. Idziemy do sklepu z bronią i kupujemy np AK47. Wychodzimy na plac i wycinamy wszystko i wszystkich w pień. Podzieliłbym cały Home na terytoria. Każde terytorium to jakiś klan "Homies", którzy walczą o zdobycie jak największego terenu. Można by zawierać sojusze i tego typu sprawy. Takie cos przyciągnęło by więcej ludzi starszych i młodszych no ale pomysł zbyt brutalny jak na coś co ma łączyć ludzi w playstation ;)

Odstosunkuj sie od Home'a :P masz przeciez zawsze San Andreas :) fakt, pozno to wszystko, ale jeszcze nie raz wszyscu tu sie przekonamy, ze Sony odwalilo kawal roboty pracujac przy tym projekcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

San Andreas nie mam ale myślałem nad kupnem Saint Row 2. Home nie jest dla mnie. Za stary jestem na taką dziecinadę. Życzę Sony wszystkiego najlepszego tylko boję się o dzieciaki, które padną ofiarą pedofilii albo bóg jeden wie co się jeszcze tam może stać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przestancie juz tak nawalac na HOME. wcale nie musi sie wam podobac i wcale nie musicie tego nawet zaciagac na dysk. nikt was nie zmusza. ktos musialby byc skonczonym debilem, zeby z aplikacji spolecznosciowej zrobic kolejna odmozdzajaca 'gre akcji'. tych macie az za duzo w obecnej generacji konsol. i tu nie chodzi o to czy ktos ma znajomych czy ich nie ma. HOME daje moliwosc spotkac sie, pogadac i spedzic milo czas z ludzmi np z tego forum, albo z dobrymi kumplami i czlonkami rodziny, ktorzy wyjechali za praca na drugi koniec kraju/kontynetu/swiata.. jesli nie jestescie w stanie tego docenic - trudno.. wasza strata :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
przestancie juz tak nawalac na HOME. wcale nie musi sie wam podobac i wcale nie musicie tego nawet zaciagac na dysk. nikt was nie zmusza. ktos musialby byc skonczonym debilem, zeby z aplikacji spolecznosciowej zrobic kolejna odmozdzajaca 'gre akcji'. tych macie az za duzo w obecnej generacji konsol. i tu nie chodzi o to czy ktos ma znajomych czy ich nie ma. HOME daje moliwosc spotkac sie, pogadac i spedzic milo czas z ludzmi np z tego forum, albo z dobrymi kumplami i czlonkami rodziny, ktorzy wyjechali za praca na drugi koniec kraju/kontynetu/swiata.. jesli nie jestescie w stanie tego docenic - trudno.. wasza strata :P

zdecydowanie sie z Toba zgadzam, zalozmy, ze spotka Nas sie 15 z tego forum i juz jest przednia zabawa, poza tym jak picld trafnie stwierdzil, nie chcesz to nie sciagaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie pytanko to tych którzy brali udział w becie , był ten sam obszar działań co tutaj ? bo szczerze mówiąc plac i 3 budynki na krzyż .... jakaś paranoja , sprawdzałem wczoraj US i tez ubogo wygląda jak nasza , w sumie spodziewałem się czegoś ala second live a to co sie pokazało .... tyle lat nad tym pracowali a w zwykłym GTA jest większy obszar działań i też są sklepy :]i można się w sieci spotkać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HOME daje moliwosc spotkac sie, pogadac i spedzic milo czas z ludzmi np z tego forum, albo z dobrymi kumplami i czlonkami rodziny, ktorzy wyjechali za praca na drugi koniec kraju/kontynetu/swiata.. jesli nie jestescie w stanie tego docenic - trudno.. wasza strata :P

Hehehe ale się uśmiałem :D Po to mam telefon, gg, skype, pocztę polską (LOL) i inne rzeczy niezbędne do komunikacji ze światem. Jednak to nie jest prawdziwy cel jaki Sony chce osiągnąć. Na pewno chce ułatwić sprawę związaną z klanami. Np. spotykasz się ze wszystkimi z klanu i omawiacie strategie na tablicach przy pomocy slajdów i kijka. Lub stołu przypominającego pole bitwy z pionkami i tego typu rzeczy. Teraz tego nie ma ale możemy się tego spodziewać. Za pokój klanowy ile trzeba zapłacić? Ktoś tam pisał wcześniej. 15zł? Za co? Ze postawie sofę i krzesło? Nie teraz. Za wcześnie żeby płacić, a za późno to coś wyszło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hehehe ale się uśmiałem :D Po to mam telefon, gg, skype, pocztę polską (LOL) i inne rzeczy niezbędne do komunikacji ze światem. Jednak to nie jest prawdziwy cel jaki Sony chce osiągnąć. Na pewno chce ułatwić sprawę związaną z klanami. Np. spotykasz się ze wszystkimi z klanu i omawiacie strategie na tablicach przy pomocy slajdów i kijka. Lub stołu przypominającego pole bitwy z pionkami i tego typu rzeczy. Teraz tego nie ma ale możemy się tego spodziewać. Za pokój klanowy ile trzeba zapłacić? Ktoś tam pisał wcześniej. 15zł? Za co? Ze postawie sofę i krzesło? Nie teraz. Za wcześnie żeby płacić, a za późno to coś wyszło

frustrationlt8.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co załamałeś się ^_^ Spoko już nie będę tu pisał :P Moje słowa i tak nic nie zmienią

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi