Bard 2 Napisano 9 Luty 2011 Na wstępie zaznaczam, że wiem, że jest to forum o ps3, ale zastanawiałem się czy możecie mi i w tym jednym pomóc? Generalnie idea jest taka: podłączyć ps2-kę do monitora lcd za pośrednictwem amplitunera. 1. Amplituner 2. Monitor 3. Kabel Walka z w/w kablem spaliła na panewce. Ani dźwięku, ani wizji. Więc prawdopodobnie należy coś przestawić w opcjach ps2. Przełączam się zastem na standardowy kabeb 3-czinczowy i prawie sukces, z tym, że brak wizji. Dźwięk jest i śmiga miło. Dodam jeszcze, że monitor z ampli jest połączony hdmi. Inne urządzenia podłączone do ampli to: komp i ps3 też przez hdmi i wszystko śmiga. Macie jakieś pomysły bo ja już żadnych :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 27 Luty 2011 Na wstępie zaznaczam, że wiem, że jest to forum o ps3, ale zastanawiałem się czy możecie mi i w tym jednym pomóc? Generalnie idea jest taka: podłączyć ps2-kę do monitora lcd za pośrednictwem amplitunera. 1. Amplituner 2. Monitor 3. Kabel Walka z w/w kablem spaliła na panewce. Ani dźwięku, ani wizji. Więc prawdopodobnie należy coś przestawić w opcjach ps2. Przełączam się zastem na standardowy kabeb 3-czinczowy i prawie sukces, z tym, że brak wizji. Dźwięk jest i śmiga miło. Dodam jeszcze, że monitor z ampli jest połączony hdmi. Inne urządzenia podłączone do ampli to: komp i ps3 też przez hdmi i wszystko śmiga. Macie jakieś pomysły bo ja już żadnych :(. po pierwsze to hdmi sie nie nadaje :thumbsup: po drugie może jest w czymś wejście rozwalone a najprawdopodobniej po prostu sie tak nie da :whistling: Pomogłem?? proszę o + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 2 Marzec 2011 Nie ma takiej możliwości,ponieważ PS2 nie została wyposażona w port cyfrowy obrazu(np. HDMI/DVI)którego wymaga twój monitor. Sygnału analogowego nie przerobisz żadnym kablem na cyfrowy ,więc albo zainwestuj w PS3 60GB ,które czyta gry z PS2 ,albo kup sobie zwykły TV z wejściem na EURO tylko pod to PS2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach