imko12 0 Napisano 10 Luty 2011 Gra ktoś jeszcze w tą grę? W multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Luty 2011 Ja trochę grałem, może z 15 min,ale szybko ociekłem, ogólnie jest bardzo słabo. Graficznie Ps2, grywalność mizerna. W porównaniu do CoD4, który wyszedł niewiele później jest przepaść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Screen-PL 35 Napisano 22 Luty 2011 Chyba nie, ale powiem że grałem na PS2 (nadal mam), ale czasem FPS'ów jest ok. 20 i twórcy do tej części się nie przyłożyli. O grafice nie wspomnę, a grywając z taką ilością FPS'ów to porażka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 23 Maj 2011 Witam! Mam pytanie. Słyszałem, że multi z coda 3 jest najlepsze ze wszystkich. Trochę się zdziwiłem i zamierzam jego kupić. Mam pytanie: jak jest z ONLINE? Gra jeszcze ktoś? Czy w każdej chwili z kimś mogę pograć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Maj 2011 Chyba ci się pomyliło z 4. Absolutnie gra bardzo słaba, nie polecam. Straszne drewno, przeszedłem z 1/4 singla i zrezygnowałem. Słaba grafika, sterowanie, gra z PS2 wydana na PS3. Multi jakieś pół roku temu działało nawet ale świeciło pustkami po 3-4 osoby na mapę. Do tego nie ma sensu grać bo nie ma żadnego rozwoju postaci. Ogólnie mizeria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach