Patricko 8082 Napisano 20 Luty 2011 Jeden z najszybszych torów, krótki, prosty, w niektórych miejscach szeroki (i to nawet bardzo). Może tu być sporo walki, bo tor jest idealny do tego wg mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 20 Luty 2011 Jeden z moich ulubionych torow! Tylko czasu na trening nie bede mial niestety, ale nic to napewno bedzie fajnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 20 Luty 2011 Lubie Brazylie.... lubie. Trzeba zatem zaczac Karnawal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 22 Luty 2011 Bardzo przyjemny tor. Niestety opony padają w masakrycznie szybkim tempie. Paliwo to samo. Trzeba będzie się pilnować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 23 Luty 2011 fajnie mi sie jezdzi tutaj, co daje niezle wyniki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 23 Luty 2011 Mateo - gdzie jest brakujace 1,5s ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 23 Luty 2011 nie wiem :D 1.09.xxx to robie na spokojnie :P a 1.08.xxx to juz jak idealnie pojade :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
listek2000 49 Napisano 1 Maj 2013 http://youtu.be/4JKbY4F-zuc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach