Hipeq69 0 Napisano 25 Luty 2011 Witam ;) Mam pytanie do użytkowników tego forum, czy kupicie w premierę/po premierze Nintendo 3DS? Jak tak, to jakie gry do tego? Jeśli nie, to dlaczego? :) PS. Ja już mam zamówiony pre-order ;) Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 25 Luty 2011 Ja bym chętnie kupił, gdyby nie cena :). Na pewno pomyślę nad zakupem, gdy cena trochę spadnie. Teraz staram się wyszukać DS lite w jakiejś kuszącej cenie, marzy mi się gra w pokemony ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cooler 0 Napisano 25 Luty 2011 Mi tam do gustu przypadło bardziej NGP, które ponadto ma kosztować mniej ;) A do tego gry pokroju Uncharted, 2 analogi, sensory ruchu przekonały mnie do końca :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 25 Luty 2011 3DS narazie mnie interesuje, jest drogie, nie podoba mi się, bardziej skłaniam się do zakupu NGP czy też PSP2 jak kto woli :) Gier jest już troche na allegro do 3DS, poszukaj znajdziesz napewno :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 25 Luty 2011 Ja zamiast przenośnych konsolek wolę książki ;) A jeśli chodzi o wybór NGP/3DS, to chyba kupiłbym produkt Nintendo. Kwestia zaufania, jakoś sam DS przypadł mi do gustu bardziej niż PSP. W sumie narzeczona męczy mnie żebyśmy kupili coś w tym stylu, ale może uda mi się z tego wywinąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipeq69 0 Napisano 25 Luty 2011 (edytowane) Ja zamówiłem Nintendo 3DS Cosmos Black + Rayman3D = 1099zł + Lego Star Wars III Clone Wars - 169.90zł ;) Myślę, ze takie zestawienie na początek będzie odpowiednie, a jakie polecacie gry z DS, aby kupić przejść na 3DS'ie ?:) Pozdrawiam ;) Edytowane 25 Luty 2011 przez Hipeq69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 25 Luty 2011 Ja zamówiłem Nintendo 3DS Cosmos Black + Rayman3D = 1099zł + Lego Star Wars III Clone Wars - 169.90zł ;) Myślę, ze takie zestawienie na początek będzie odpowiednie, a jakie polecacie gry z DS, aby kupić przejść na 3DS'ie ?:) Pozdrawiam ;) Oczywiście pokemony ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipeq69 0 Napisano 25 Luty 2011 Oczywiście pokemony ! A możesz sprecyzować jakie konkretnie? jakiegoś linka do sklepu czy coś ??:) z góry Dziękuję ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 25 Luty 2011 Gdybym miał wybierać, to i tak kupiłbym kieszonsolkę od SONY :) Według mnie bardziej ciekawsza biblioteka gier będzie (bardzo szanuję Nintendo, uwielbiam ich :) bo Zelda i Mario to wymiata nieźle - niestety może się to okazać zbyt mało) Patrząc na sprawę realnie to i tak nie kupię ani tej, ani tej - jak napisałem wyżej - "gdybym" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 25 Luty 2011 Od jakiegos czasu nachodzi mnie ochota aby kupic sobie nintendo ds pokemony ftw! :D No ale wlasnie wychodzi 3ds wiec sie wstrzymuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 26 Luty 2011 Fajny gadget ale nie kupuję, nawet na stacjonarnej nie mam czasu wszystkiego ograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KatoPL 0 Napisano 26 Luty 2011 Jak z gier to polecam Pokemon Platinum no i Black&White dokładnie w takiej kolejności jakiej podałem , a o bibliotece gier nie ma co narzekać na DS Lite są takie gry jak Star Wars , COD Black Ops ,( sry za pomyłki tytułowe ). Ja sam kupiłem DS Lite i jestem zadowolony na 3DS w przyszłości tez mam zamiar się zabrać ponieważ jak dla mnie od sony wole PS3 a nie przenośna wersje jednak dotykowy ekran w DS ułatwia granie . Gry jak coś możesz kupować na allegro cena używanych Pokemon Platinum to około 70 zł wtedy mam pewność ze nie jest to jakiś shit , nówki kolo 120 zł ale przeważnie znajduje się po 100 zł . Jak byś chciał jakieś info to pisz na GG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiamiHeat 1 Napisano 7 Marzec 2011 (edytowane) Szczerze to mnie narazie nie stać na niego.Ale i tak nie puacze nad tym bo lepiej dozbierać i kupić NGP które, doj**bie 3DS'a do ziemi :psbutton: Rulez!!! :tongue: P.S Zrób sobie przeróbke na 3DS'a hahahahah XD Edytowane 7 Marzec 2011 przez MiamiHeat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipeq69 0 Napisano 9 Marzec 2011 Szczerze to mnie narazie nie stać na niego.Ale i tak nie puacze nad tym bo lepiej dozbierać i kupić NGP które, doj**bie 3DS'a do ziemi :psbutton: Rulez!!! :tongue: P.S Zrób sobie przeróbke na 3DS'a hahahahah XD Nie jestem piratem ;) Toleruje tylko oryginalne gry :) Pozdrawiam piratów jak i nie piratów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExiledDiclonius 7 Napisano 10 Marzec 2011 (edytowane) Osobiście sprzedałem kilka dni temu PSP z zestawem 15 gier, gdyż mam ochotę się pobawić się nowym DS-em, a 2 handheldy nie są mi potrzebne, 25 lecę do najbliższego GameStopa po zestawik 3DS Cosmos Black+Rabbits3D+Pokemon Platinium/Black/White (w zależności które nawinie się pod rękę jako pierwsze)+Harvest Moon+Disagea Edytowane 10 Marzec 2011 przez ExiledDiclonius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 25 Marzec 2011 Ja nie kupuję, bo czekam na Xperię Play. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipeq69 0 Napisano 26 Marzec 2011 Ja nie kupuję, bo czekam na Xperię Play. :) ~ 2500zł, za Xperie z klawiszami od PSP GO, hmm, klawisze warte 1500zł, drogo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 26 Marzec 2011 ale drugi analog już chyba jest tyle warty :) gratis możesz dzwonić ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach