Patricko 8082 Napisano 27 Luty 2011 Tor piękny, ale czy przyjemny dla kierowcy? Kilka dość długich prostych jak i krętych odcinków, czyli mamy tutaj pełne zróżnicowanie. No i rzecz jasna ostatni wyścig, czyli po tym wyścigu żegnamy się z sezonem 1. Weterani odchodzą, głodni walki zostają, hehe :) W naszej lidze planujemy zrobić po wyścigu jakieś zdjęcie pamiątkowe na torze, czyli ustawić się jakoś w rządku i ktoś cyknie fotkę, czy coś w tym rodzaju. Fajnie jakby inne ligi również zrobiły coś takiego, będzie idealne dla tematu o podsumowaniu sezonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 27 Luty 2011 Podczas kwalifikacji mozna by akie cos zrobic, swietny pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Luty 2011 Tzn. my po prostu po skończonym wyścigu, odpalamy jakiś tor, który wspólnie ustalimy, i tam się jakoś ustawimy i będę robił zdjęcia. Albo nawet na tym Abu Dhabi, żeby było widać jednak, że wytrwaliśmy do samego końca. PS. Jeszcze coś takiego wpadło mi w oko podczas przypatrywania się mapce toru :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) Odnośnie fotki pamiątkowej, to można zaprosić kogoś do sesji spoza ligi, np. kumpla czy babcię. Wystarczy, by była ta osoba wyposażona w odpowiedni aparacik. W taki sposób wszyscy członkowie ligi znajdą się na focie bez separacji. 12 członków ligi i tak nie będzie, więc miejsce się znajdzie. Edytowane 27 Luty 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Luty 2011 Tak, temat poruszyłem w naszym temacie ligowym, dlatego proszę o pisanie o fotkach pamiątkowych w ligowych działach. Bo mimo wszystko to temat poświęcony samemu torowi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 28 Luty 2011 Świetny pomysł, tylko trzeba znaleźć fotografa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 1 Marzec 2011 weźmie się chętnego z innej ligi i po problemie :) to kwestia kilkunastu minut :) tak w ogóle to proponuje tor SPA i najszybszą szykanę sezonu, zakręty 3,4,5, tam ustawić się wzdłuż, np. w ułożeniu opartym na klasyfikacji końcowej sezonu, a ustawić się jak do startu wyścigu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 1 Marzec 2011 Dobry pomysł, bo w tym miejscu jest górka. Będzie wszystkich ładnie widać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slam-PL 1 Napisano 1 Marzec 2011 Czy jak jeździliście na tym torze online zdarzały Wam się wyścigi w deszczu? Czy tutaj to raczej mała szansa na deszcz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 1 Marzec 2011 Raczej małe szanse na deszcz, w końcu to Abu Zabi to kraj pustynny :P Jeśli spadnie to będzie jedna z wielu głupot zaserwowanych w grze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Marzec 2011 Którejś lidze spadł deszcz w Bahrajnie, także nie zdziwię się jak i na Abu Dhabi go zobaczymy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 2 Marzec 2011 Osobiscie mam nijaki stosunek do tego toru. Jednak w zwiazku z tym ze to ostatnie GP w mojej karierze to postaram sie wyciagnac max. Trzeba ladnie uklonic sie na koncu wszystkim widza i komentatorom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 2 Marzec 2011 Abu Dhabi bardzo fajny tor, dużo trudnych zakrętów i bardzo fajny krajobraz. Osobiście najwięcej problemu sprawiają mi dwa ostatnie zakręty przed metą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 3 Marzec 2011 Ten tor przede wszytskim świetnie wygląda razem z całym otoczeniem, ale konkretnego ścigania za wiele w nim nie ma. Niby jest długa prosta do wyprzedzania ale jakoś niespecjalnie duzo się tam dzieje. Przedostatni zakręt wymaga szczególnej uwagi bo z rozpędu mozna wjechać w inną "uliczkę" toru . Mnie się pare razy to zdarzyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach