Skocz do zawartości
Patricko

Etihad Airways Abu Dhabi

Rekomendowane odpowiedzi

AbuDhabi.png

Tor piękny, ale czy przyjemny dla kierowcy? Kilka dość długich prostych jak i krętych odcinków, czyli mamy tutaj pełne zróżnicowanie.

No i rzecz jasna ostatni wyścig, czyli po tym wyścigu żegnamy się z sezonem 1.

Weterani odchodzą, głodni walki zostają, hehe :)

W naszej lidze planujemy zrobić po wyścigu jakieś zdjęcie pamiątkowe na torze, czyli ustawić się jakoś w rządku i ktoś cyknie fotkę, czy coś w tym rodzaju.

Fajnie jakby inne ligi również zrobiły coś takiego, będzie idealne dla tematu o podsumowaniu sezonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn. my po prostu po skończonym wyścigu, odpalamy jakiś tor, który wspólnie ustalimy, i tam się jakoś ustawimy i będę robił zdjęcia.

Albo nawet na tym Abu Dhabi, żeby było widać jednak, że wytrwaliśmy do samego końca.

PS.

Jeszcze coś takiego wpadło mi w oko podczas przypatrywania się mapce toru :D

20684105855448908366.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Odnośnie fotki pamiątkowej, to można zaprosić kogoś do sesji spoza ligi, np. kumpla czy babcię. Wystarczy, by była ta osoba wyposażona w odpowiedni aparacik. W taki sposób wszyscy członkowie ligi znajdą się na focie bez separacji. 12 członków ligi i tak nie będzie, więc miejsce się znajdzie.

Edytowane przez MilczaR-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, temat poruszyłem w naszym temacie ligowym, dlatego proszę o pisanie o fotkach pamiątkowych w ligowych działach.

Bo mimo wszystko to temat poświęcony samemu torowi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny pomysł, tylko trzeba znaleźć fotografa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

weźmie się chętnego z innej ligi i po problemie :) to kwestia kilkunastu minut :) tak w ogóle to proponuje tor SPA i najszybszą szykanę sezonu, zakręty 3,4,5, tam ustawić się wzdłuż, np. w ułożeniu opartym na klasyfikacji końcowej sezonu, a ustawić się jak do startu wyścigu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry pomysł, bo w tym miejscu jest górka. Będzie wszystkich ładnie widać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jak jeździliście na tym torze online zdarzały Wam się wyścigi w deszczu? Czy tutaj to raczej mała szansa na deszcz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej małe szanse na deszcz, w końcu to Abu Zabi to kraj pustynny :P Jeśli spadnie to będzie jedna z wielu głupot zaserwowanych w grze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Którejś lidze spadł deszcz w Bahrajnie, także nie zdziwię się jak i na Abu Dhabi go zobaczymy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie mam nijaki stosunek do tego toru. Jednak w zwiazku z tym ze to ostatnie GP w mojej karierze to postaram sie wyciagnac max. Trzeba ladnie uklonic sie na koncu wszystkim widza i komentatorom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abu Dhabi bardzo fajny tor, dużo trudnych zakrętów i bardzo fajny krajobraz. Osobiście najwięcej problemu sprawiają mi dwa ostatnie zakręty przed metą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten tor przede wszytskim świetnie wygląda razem z całym otoczeniem, ale konkretnego ścigania za wiele w nim nie ma. Niby jest długa prosta do wyprzedzania ale jakoś niespecjalnie duzo się tam dzieje. Przedostatni zakręt wymaga szczególnej uwagi bo z rozpędu mozna wjechać w inną "uliczkę" toru :tongue:. Mnie się pare razy to zdarzyło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi