wiLq 0 Napisano 20 Luty 2008 Witam potrzebny mi program, który służy do obróbki plików mp3. Chciałbym sobie jakieś dzwonki porobić na komórkę i powycinać co ciekawsze części piosenek dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sixers 0 Napisano 20 Luty 2008 Witam potrzebny mi program, który służy do obróbki plików mp3. Chciałbym sobie jakieś dzwonki porobić na komórkę i powycinać co ciekawsze części piosenek dzięki za pomoc Darmowy Audacity Możesz wycinać, nakładać filtry, wyciszać itp. Bardzo fajny i prosty w obsłudze. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolek-87 0 Napisano 20 Luty 2008 CoolEdit 2000 dobry jest i duzo mozliwosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTU 4 Napisano 21 Luty 2008 a wg. mnie najlepszy jest "Free Mp3 Wma Converter", przerabia każda nutę, w szybkim tępię po instalacji tylko trzeba go poprawnie skonfigurować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 21 Luty 2008 GoldWave - niezły programik z wieloma funkcjami. Ale Aduacity (czy coś takiego) też jest niezła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 21 Luty 2008 Audacity najepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach