Skocz do zawartości
Kamil908

Liga 1 - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

Temat poświęcony rozmowom uczestników Ligi 1. Możemy tu omawiać wszelkie kwestie związane z naszą grą w lidze, dzielić się opiniami po wyścigu oraz wymianie doświadczeń na torze.

Godzina startu: 20:00

Lista kierowców:

1. Kasper (psnid: Deeny_PL)

2. Kamil908 (psnid: Klacza908)

3. werdus (psnid: werdus)

4. komarzycho (psnid: komarzycho)

5. tprudzic (psnid: tprudzic)

6. Kryman(psnid: Sarewo) - (przeniesiony już do Ligi 1, tutaj nie odpowiada)

7. Kisiel17 (psnid: Kisiel17)

8. Adikos (psnid: Adianos)

9. Mane (psnid: Mane_TA)

10. Buchenko (psnid: Buchenko)

11. superluksio (psnid: superluksio)

12. Slam-PL (psnid: Slam-PL)

Organizatorzy(aktualizacja tabel, zdjecia):

Denny_PL

Klacza90895477894062946059155.jpg

HOST: polo510

Tabela:

Miłego i udanego nowego sezonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto aktualna lista startowa ze zdjęciami Ligi 1, Sezonu 2 (stan na dzień 28.03.2011):

46656937340865627360_thumb.jpg

Osoby, które jeszcze nie pokazały twarzy zapraszam do przesyłania swoich zdjęć mailem na mój adres: slam@poczta.fm (może być całą postać, ja wszystko wykadruję i popoprawiam)

Czyli zaczynamy od początku, tym razem w lidze pozostali już mniej przypadkowi i bardziej doświadczeni kierowcy, przewiduję, że będzie znacznie mniejsza rotacja wśród zawodników, a to miło, bo jakby nie było podczas rozmów wyścigowych nawiązujemy relacje i miło pościgać się ze znajomymi twarzami, a raczej głosami :)

Witam starych i nowych kolegów i już się nie mogę doczekać rywalizacji w nowym sezonie! Niech moc będzie z Wami! ;)

Edytowane przez Slam-PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie 100% jest tak jak piszesz Slam.

Mam nadzieje na super ściganie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taką propozycję - może zbierzemy zdjęcia wszystkich zawodników startujących w naszej lidze, zrobimy taką zbiorczą grafikę, gdzie wkleimy wykadrowane zdjęcie każdego z podpisem - fajnie będzie się ścigało, jak poznamy się nie tylko z głosu, a poza tym będzie to fajna wizytówka naszej ligi. Ja mogę się tym zająć. Przesyłajcie do mnie swoje fotki - najlepiej coś na styl paszportowego albo zwykłe, z którego będę mógł wyciąć twarz. slam@poczta.fm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taką propozycję - może zbierzemy zdjęcia wszystkich zawodników startujących w naszej lidze, zrobimy taką zbiorczą grafikę, gdzie wkleimy wykadrowane zdjęcie każdego z podpisem - fajnie będzie się ścigało, jak poznamy się nie tylko z głosu, a poza tym będzie to fajna wizytówka naszej ligi. Ja mogę się tym zająć. Przesyłajcie do mnie swoje fotki - najlepiej coś na styl paszportowego albo zwykłe, z którego będę mógł wyciąć twarz. slam@poczta.fm

Dla mnie profesjonalny i bardzo dobry pomysł.

Coś znajde i wyśle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Początek ligi, a ja już mam problemy :D Do pierwszego wyścigu nie będę przygotowany. Konsolę w domu będę miał najszybciej w niedziele rano :happy:

===

Slam, moje zdjęcie już masz :)

Edytowane przez Kasper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak by ktoś był zainteresowany startami w Mistrzostwach GT5 to pisać do mnie na PSN (polo510) ;) z ligi F1 ścigają się u nas error, Deeny a ostatnio zapisał się sieniu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Error sie nie sciga... on jest scigany za kazdy drobny grzeszek dziesiatkami kar:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Panowie - jestem tu nowy chodź kilometrów juz najeździłem dość sporo ale w GT5 online głównie.

Mam pytanie, na kierownicach wszyscy jeździcie czy pady też są? Bo próbowałem trochę na kierownicy i dość ciężko jest w porównaniu do GT5.

W jaki dzień startujemy ?

Mam nadzieję na dobre wyścigi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - czekam na fotki - powstaje fajna lista kierowców ze zdjęciami - przypominam maila: slam@poczta.fm

Mamy już coraz więcej twarzy - zapraszam resztę!

Edytowane przez Slam-PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Panowie - jestem tu nowy chodź kilometrów juz najeździłem dość sporo ale w GT5 online głównie.

Mam pytanie, na kierownicach wszyscy jeździcie czy pady też są? Bo próbowałem trochę na kierownicy i dość ciężko jest w porównaniu do GT5.

W jaki dzień startujemy ?

Mam nadzieję na dobre wyścigi.

Siemka.

Jeździmy w niedzielę o 20 ( wszystko jest w pierwszym poście ).

Tak, jeździmy na padach i na kierownicach.

Radze Ci przestawić się z GT5 na F1, bo w naszej lidze panuje pełna kulturka na wyścigach i burdelu nie tolerujemy :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka.

Jeździmy w niedzielę o 20 ( wszystko jest w pierwszym poście ).

Tak, jeździmy na padach i na kierownicach.

Radze Ci przestawić się z GT5 na F1, bo w naszej lidze panuje pełna kulturka na wyścigach i burdelu nie tolerujemy :thumbsup:

U nas w GT5 wyłącznie kulturalna jazda. Jeżdżę z ludzmi w eventach które są na zasadach CRC i się trzymamy tych zasad na poważnie a przynajmniej się staramy tak jeździć, ale jak wszędzie zdarzają się jakieś małe wpadki.

Spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slam ja mogę podesłać ale takie zdjęcie plenerowe :whistling: takich legitymacyjnych nie posiadam musiał bym chyba z dowodu skanować :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze musze Slamowi wyslac coś, moze jutro z rana podesle, ciagle zabiegany jestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znowu zapomniałem wziąć do pracy zdjęcie, żeby sobie zeskanować. Także zdjęcie najwcześniej podeśle jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slam ja mogę podesłać ale takie zdjęcie plenerowe :whistling: takich legitymacyjnych nie posiadam musiał bym chyba z dowodu skanować :unsure:

Spoko, dam radę. Podsyłajcie zdjęcia jakie macie, tak, abym mógł wykadrować mnie więcej twarz - podobnie jak to zrobiłem już na fotkach, któe powyżej zamieściłem - to też były zdjęcia większe/plenerowe - chodzi o to, żeby było widać twarz i żeby nie była mikroskopijna, z resztą sobie poradzę :)

Ja znowu zapomniałem wziąć do pracy zdjęcie, żeby sobie zeskanować. Także zdjęcie najwcześniej podeśle jutro.

To może wezmę zdjęcie z Twojego avatara z naszego forum - jest dość dobrej jakości ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może wezmę zdjęcie z Twojego avatara z naszego forum - jest dość dobrej jakości ;)

Ale ja już zgoliłem wąsa więc dam bardziej aktualne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Panowie kilka pytań mam, proszę o odpowiedź.

1. Jakie asysty zastają włączone?

2. Czy pierwszy tor to Bahrain?

Trochę mnie martwi godzina rozpoczęcia naszego ścigania. Niedziela - 20 to trochę wcześnie, żona nie będzie zadowolona za bardzo, w tym czasie zawsze są jakieś filmy na HBO itp.

Może inny termin nie myśleliście piątek -22, sobota - 22, już weekend i następny dzień wolny więc można posiedzieć do 1-2 w nocy bez problemu.

Edytowane przez pnabor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bahrain pierwszy, asysty bez absu, lini, boksow.

Skrzynia do wybooru, tracja tez

Godzina nie do zmiany, chyba ze dogadasz sie z kims z 2 ligi to wtedy moge cie przeniesc, tam godzina jest 21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok dzięki za informacje , postaram się na 20.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O której uruchomić grę?

Jak wygląda łączenie się że zagramy razem w jednym wyscigu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.