Kamil908 43 Napisano 7 Marzec 2011 (edytowane) Temat poświęcony rozmowom uczestników Ligi 1. Możemy tu omawiać wszelkie kwestie związane z naszą grą w lidze, dzielić się opiniami po wyścigu oraz wymianie doświadczeń na torze. Godzina startu: 21:00 Lista kierowców: 1. Greg38PL (psnid: Greg38PL) 2. lukaszasada (psnid lukaszasada) 3. dor2205 (psnid: dor2205) 4. arkos123 (psnid: arkos123) 5. Milczar (psnid: Milczar) 6. MateoF1 (psnid: MateoPLzamosc) 7. pieki (psnid: Bolo_2010) 8. Chwazt (psnid: Chwazt) 9. Watson20054133 (psnid: Watson20054133) 10. Tachograf (psnid: Tachograf) 11. rufik79 (psnid: rufi79) 12. intruder2 (psnid: intruder1467) Konstruktorzy: Chwazt - rufi79 ( Sauber - Mercedes ) intruder1467 - dor2205 ( Virgin - RoroRosso ) Milczar - MateoPLzamosc ( HRT - McLaren ) arkos123 - Watson20054133 ( Lotus - Ferrari ) Tachograf - lukaszasada ( Williams - RedBull ) Bolo_2010 - .Greg38PL ( Renault - Force India ) Organizatorzy(aktualizacja tabeli, zdjęcia): Milczar Host=MateoPLzamosc Tabela: Miłego i udanego nowego sezonu. Edytowane 15 Sierpień 2011 przez Kamil908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 7 Marzec 2011 (edytowane) A w jakich okolicznościach straciłem Lotusa ? Juz raz odzyskiwalem lotusa na 2 sezon - wszystko bylo dograne i ... nagle williams. Co, kto, jak ? Edytowane 7 Marzec 2011 przez arkos123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 7 Marzec 2011 A w jakich okolicznościach straciłem Lotusa ? Juz raz odzyskiwalem lotusa na 2 sezon - wszystko bylo dograne i ... nagle williams. Co, kto, jak ? Tachograf mi napisał na gg że się dogadaliście w sprawie wymiany bolidu. Jesli tak nie było to zmienie wszystko po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 7 Marzec 2011 Nic nie wiem na ten temat. Będę wdzięczny za wyprostowanie sytuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 7 Marzec 2011 Jak nic nie wiesz, to znaczy ze mnie oklamal, wieczorem zamienie bolidy po staremu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 7 Marzec 2011 Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 7 Marzec 2011 Nadal szukam hosta w waszej lidze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufik79 1 Napisano 8 Marzec 2011 Hej, Jeśli łącze nie ma wpływu na jakość połączenia innych to ja mogę pohostować. Mam radiówkę 2Mbps/0,25Mbps. Kiedy zaczynamy nowy sezon? 13-go? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 8 Marzec 2011 Tak, 13.03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 8 Marzec 2011 rufik79 ja wczoraj gadalem z klaczą i chyba ja bede hostem, ale ty mozesz byc zastepca gdbybym ja sie spoznial albo w najgorszym wypadku wogole mnie nie bylo, moze tak byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 8 Marzec 2011 Tak, wczoraj troche cykniety bylem, MateoPLzamosc jest hostem w tej lidze, rufik bedzie zastepca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 8 Marzec 2011 i spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 9 Marzec 2011 Tachograf mi napisał na gg że się dogadaliście w sprawie wymiany bolidu. Jesli tak nie było to zmienie wszystko po staremu. Kamil coooo ????!! ja nic takiego nie pisałem, coś ci się ostro pokręciło, ja mówiłem o zmianie ale teammate'a ! nie żadnego bolidu ... chodziło o to że chciałem jeździć w teamie z arkosem, jako zespół. Jak nic nie wiesz, to znaczy ze mnie oklamal, wieczorem zamienie bolidy po staremu Klacza przesadzasz ... po co miałbym takie akcje odwalać ? źle się zrozumieliśmy, przeczytaj jeszcze raz wiadomości odemnie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 9 Marzec 2011 Wydaje mi się, że to zwyczajne nieporozumienie. Niech ta liga nadal pozostanie bezkonfliktowa :) Bądź co bądź sporo wspólnego ścigania przed nami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 11 Marzec 2011 witam, szukam chetnego do zamiany miejsca z 2 na 1 lige. w 1 lidze jezdze force india. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 11 Marzec 2011 Bolo był chętny, napisz do niego czy sie zgadza, lub niech bolo tu napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 12 Marzec 2011 Dziś Ozi obchodzi urodzinki :) Życzę Ci przede wszystkim zdrowia, a także wszystkiego, co najlepsze, pomyślności w życiu i ML. Żeby Force India okazała się szczęśliwym koniem :thumbsup: Wypij dziś i za mnie, jako współsolenizanta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ozi_PL 3 Napisano 12 Marzec 2011 Hehe. Dziękuję bardzo. Jak widać - urodzinki ma nie tylko Ozi. Milczar - tobie również wszystkiego naj naj :) Do zobaczyska na torze i w innych gierkach. Najlepszego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verbatimek 146 Napisano 12 Marzec 2011 Wszystkiego najlepszego panowie!! Dużo zdrówka i częstych wizyt na podium w wyścigach;) Wypiję dzisiaj za Wasze zdrówko :) Do zobaczenia jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 12 Marzec 2011 Wszystkiego najlepszego :) Wasze zdrowie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommek_PL 1 Napisano 12 Marzec 2011 Najlepszego. Sukcesów w życiu, no i oczywiście w naszej lidze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 12 Marzec 2011 Wszystkiego najlepszego Panowie ! Zdrówko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 12 Marzec 2011 Sto lat, sto lat... :D najlepszego !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pieki 0 Napisano 13 Marzec 2011 Bolo był chętny, napisz do niego czy sie zgadza, lub niech bolo tu napisze Z Force India są problemy także zostaje w 2 lidze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 13 Marzec 2011 (edytowane) Dzięki chłopaki za życzenia :) Nie spodziewałem się, że ktokolwiek coś napisze, a wy tu się nawet wysypaliście hehe. Dzisiaj pierwsze GP, to przypominać chyba nie muszę, ale mam prośbę, byście mieli pod ręką jakieś aparaciki, bądź telefony z możliwością cykania zdjęć. Co prawda za zdjęcia w pierwszej kolejności odpowiadam ja i potem Scalpel, ale robić może je każdy. Więc jeśli komuś nie sprawi to problemu, to na wszelki wypadek może cyknąć fotkę po Q i R. W razie mojej, bądź Scalpela awarii (problem ze sprzętem, bądź urwanie połączenia z grą) będzie wyście awaryjne :) Fotki z GP to ważna rzecz, bo na ich podstawie przyznajemy punkty. - Zgubiłem się na forum. Nie mogę znaleźć zasad/regulaminu na 2 sezon :mellow: Edytowane 13 Marzec 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach