dor2205 1 Napisano 10 Czerwiec 2011 Panowie, przepraszam najmocniej ale w związku z problemami z powrotem do kraju będę dopiero w Polsce późnym wieczorem w niedziele. Co za tym idzie nie będę mógł pojechać w niedziele. Od następnej niedzieli jestem na 100% pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 10 Czerwiec 2011 Panowie więc jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko to ja teraz w niedzielę pojadę bolidem dora.zgadzacie się ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 10 Czerwiec 2011 (edytowane) Panowie więc jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko to ja teraz w niedzielę pojadę bolidem dora.zgadzacie się ?? Troszeczkę zabiłeś mnie tym pytaniem hehe. A pytałeś samego Dora o zgodę? :) Generalnie to nie widziałbym powodów, dla jakich ktoś miałby jechać cudzym bolidem, jednak rozumiem Twoją sytuację Greg. Bolid Force Indii jest zbugowany (dziwne historie w alei serwisowej). Z tej i okazji masz moje poparcie. Nie wiem jak inni. Zasadniczo Klacza jest szefem Ligi, ale myślę, że jeśli ludzi z 2 Ligi nie będą widzieć problemu, to Klacza nawet nie mruknie :) Edytowane 10 Czerwiec 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
intruder2 1 Napisano 10 Czerwiec 2011 (edytowane) Panowie więc jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko to ja teraz w niedzielę pojadę bolidem dora.zgadzacie się ?? Jestem za, a nawet przeciw - wpłynie to na klasyfikację konstruktorów... Oglądałem w necie jak ludzie kręcą na tym - jak dla mnie beznadziejnym - torze (silverstone) czasy na poziomie 1:26,xxx .Ustawiałem sobie bolid już na wszystkie sposoby i za cholerę nie mogę się zbliżyć do takich wartości... Też tak macie? Myślę że techniki jazdy nie mam złej ale to tylko pewnie subiektywne odczucieie, co innego mogłoby wpływać na to że nie mogę uzyskać zbliżonych wartości?! Edytowane 10 Czerwiec 2011 przez intruder2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 10 Czerwiec 2011 Nie no, punkty weszłyby na konto Force Indii :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
intruder2 1 Napisano 10 Czerwiec 2011 Aha, nawet jakby było inaczej, czy Greg wystartuje tu czy ówdzie, mi to wsjo ryba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 11 Czerwiec 2011 Mi to też szczerze mówiąc obojętne. Moje poparcie masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 12 Czerwiec 2011 Oglądałem w necie jak ludzie kręcą na tym - jak dla mnie beznadziejnym - torze (silverstone) czasy na poziomie 1:26,xxx .Ustawiałem sobie bolid już na wszystkie sposoby i za cholerę nie mogę się zbliżyć do takich wartości... Też tak macie? Myślę że techniki jazdy nie mam złej ale to tylko pewnie subiektywne odczucieie, co innego mogłoby wpływać na to że nie mogę uzyskać zbliżonych wartości?! Bo były to czasy zrobione na TimeTrial czyli w trybie gdzie nie ma paliwa w baku, przyczepność jest maksymalna i opony się nie zużywają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
intruder2 1 Napisano 12 Czerwiec 2011 Cóż tylko 6 pozycja... Pewnie trema i przez cały wyścig silnik - standard - . Bałem się że nie starczy mi paliwa... Szkoda że nie spadł deszcz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 12 Czerwiec 2011 (edytowane) Ty co jest?! Te typy jeszcze się ścigają? Godzina 22:00 a tu 34 okrążenie. To ja sobie k... nagrywanie włączyłem do 21:30. :ohmy: --- Panowie, musicie mi wybaczyć, ale dałem ciała ze zdjęciami KWALIFIKACJE Z kwalifikacji mam tylko to. Nie wiem co się stało, ale musiałem nie wcisnąć pstryczka przy ujęciu Pole Position. Jeśli ktoś zrobił foty, to niech wrzuci, albo jak ktoś nagrywał filmik, to niech zrobi jakiegoś snapshota. W każdym razie PP zdaje się, że poszło do Mateo. WYŚCIG A tu nie zdążyłem zrobić drugiego zdjęcia. No klapa. Żeby taki pech... Tu też jak ktoś ma to niech zapoda. Szkoda, że tak szybko ktoś wciska ten guzik KONTYNUUJ, po którym to zaczyna uciekać czas. To był 9 i 10 ?! -- A wyścig? Nudy, tak jak i w zeszłym sezonie. Na tym torze nic się nie dzieje. Gratulacje należą się chyba wszystkim za start. Rozegrałem w ML blisko 30 wyścigów i czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Czysty start i jazda przez wiele kółek gęsiego. Zacny widoczek :) Gratulacje oczywiście dla Mateo :down: ... :D I gratki dla Grega, bo w końcu zapracował na wysokie miejsce :) Edytowane 12 Czerwiec 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 12 Czerwiec 2011 ja też byłem pełen podziwu tego że nikt nie klnie na nikogo na starcie, idealny start, oby tylko takie mialy mijesce w naszej lidze, dzieki za gratki, przy okazji informuje ze w tym tygodniu dostarczą mi headseta także na nastepnym wyscigu juz bede podlaczony :) dzieki za swietny wyscig, pozdro ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 12 Czerwiec 2011 (edytowane) tym tygodniu dostarczą mi headseta także na nastepnym wyscigu juz bede podlaczony :) No tylko, żeby nie było tak, że nie będę Cię słyszał, jak Tachografa, Rufiego i Grega. Dziwne. Tydzień temu nie było Rufiego i wszystkich słyszałem. Dzisiaj był i już nie. Mało tego, coś mi się przypomniało. Rufi dołączył do Małej Ligi w zeszłym sezonie jakoś w okolicach GP Japonii i właśnie od tamtej pory zaczęły się akcje z niesłyszeniem niektórych zawodników. Coś w tym musi być :) Edytowane 12 Czerwiec 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 12 Czerwiec 2011 no ja wszystkich szlysze, jedynie Greg chyba ma zazwyczaj wylaczonego hs'a, a tak wogole to brawa dla Grega za P2, swietny wynik ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
intruder2 1 Napisano 12 Czerwiec 2011 Panowie JEDNA PROŚBA - PILNUJCIE SIĘ JAK WYJEŻDŻACIE Z ALEI SERWISOWEJ ABY NIE PRZEKRACZAĆ CIĄGŁEJ LINII. W kwalifikacjach tryknąłem się z kimś właśnie z tego powodu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 12 Czerwiec 2011 a wlasnie intruder, zapomnialem o tej sytuacji, przyznaje sie to byl moj blad przez ktory ty straciles troche czasu, ale myslalem ze uda mi sie ciebie jakos wyprzedzic bo tez jechalem "czasówkę" - przepraszam za błąd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 12 Czerwiec 2011 No właśnie Mateo, pamiętam jak jechaliśmy obydwaj czasówkę. Mam nadzieję, że domyśliłeś się, że nie blokuję Cię celowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
intruder2 1 Napisano 12 Czerwiec 2011 a wlasnie intruder, zapomnialem o tej sytuacji, przyznaje sie to byl moj blad przez ktory ty straciles troche czasu, ale myslalem ze uda mi sie ciebie jakos wyprzedzic bo tez jechalem "czasówkę" - przepraszam za błąd Spoko @Mateo, nie miało to żadnego wpływy na moje kwalifikacje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 12 Czerwiec 2011 Dobra... my tu pierdu pierdu, a nadal nie wiem, kto był 9, a kto 10 na mecie. No już, szybciutko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwazt 0 Napisano 12 Czerwiec 2011 Dobra... my tu pierdu pierdu, a nadal nie wiem, kto był 9, a kto 10 na mecie. No już, szybciutko. 9 był Bolo Watson się rozbił W moim wykonaniu wyścig nieudany, no ale w ogóle nie miałem okazji przećwiczyć tej trasy. Jeszcze oczywiście błąd gry na początku - jestem pewien, że miałem miękkie ustawione na początku, a wyjechałem na twardych, skapłem się chyba dopiero na 3-4 okrążeniu, podczas których popełniłem sporo błędów. Gratulacje dla Mateo i Grega za chyba pierwsze podiuym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 12 Czerwiec 2011 Ciekawy wyścig i 4 pozycja :) startowałem z szóstej i miałem przygodę z przebitą tylną oponą w połowie okrążenia, dodatkowo w pitstopie strasznie się pierdolili, ponad 8 sekund ;p Bardzo fajna walka z intruderem i dużo szczęścia że nie było jeszcze jednego okrążenia bo arkos by mnie doszedł :) Kwalifikację za to słabiutkie, Greg mnie załatwił na pierwszym zakręcie zaraz po starcie, wjechał mi w bok i wyleciałem poza tor całując bandę, przebita opona i urwane skrzydło. Nie zdążyłem już się naprawić i polepszyć czas, mogłeś Greg odpuścić i nie pchać się tak, ale równie dobrze ja też mogłem cię puścić. Mało ważne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 12 Czerwiec 2011 @MilczaR nie bardzo pamietam, to chyba wtedy jak mnie pusciles, zaraz po tym mi wahy brakowalo i jechalem juz prosto do boksów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 12 Czerwiec 2011 @MilczaR nie bardzo pamietam, to chyba wtedy jak mnie pusciles, zaraz po tym mi wahy brakowalo i jechalem juz prosto do boksów No było tak, że tam przed tym nawrocikiem przed metą oddałem Ci więcej miejsca, bo wiedziałem, że szybciej weźmiesz ten zakręt niż ja. Wiedziałem, że ja na tym nie ucierpię i zrobię taki czas, jaki chciałem. Jednak spieprzyłem sprawę na wyprostowaniu przed metą i lekko poza torem się przejechałem i dobry czas straciłem. Ty i ja elegancko sobie pojechaliśmy, a Ty normalnie kręciłeś tam czas bez zjazdu do pitu. Ale przypominam sobie, że było coś takiego, że obydwaj zjazd robiliśmy, ale to nie o tym pisałem. W każdym razie nic się nie stało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
intruder2 1 Napisano 13 Czerwiec 2011 @Arkos normalnie wymiatał na silverstone, jakby się szaleju najadł. Raz mnie wyprzedził, raz ja jego, a później tak się chłopak skupił, że na około 4 sekundy mi odszedł. Już nawet za Tachografa się zabierał ale mu się wyścig skończył. Arkos napisz na jakich ustawieniach leciałeś - teraz to już żadna tajemnica, w przyszłym sezonie i tak będziemy się ściagać w F1 2011 więc trza będzie od początku szukać ustawień... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 13 Czerwiec 2011 (edytowane) Dzięki panowie za słowa uznania które szczerze mówiąc należą się Gregowi Juniorowi :) że tak powiem, to mój syn (kierowca rezerwowy teamu :) )wczoraj za mnie tak wymiatał i od pierwszego do ostatniego kółka stoczył pasjonujący bój z nieodstępującym i czekającym na nasz błąd rufim .Gratulacje,a ja staruszek :) muszę uznać jego wyższość choć udawało mi się na treningach wykręcić czas kółka na poziomie 1,31 Edytowane 13 Czerwiec 2011 przez Greg38PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 13 Czerwiec 2011 (edytowane) To tak można? :sleep: Wykazałeś się odwagą przyznając się dopiero po wyścigu, że ktoś pojechał w Twoim imieniu. Edytowane 13 Czerwiec 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach