Skocz do zawartości
Devcio

Tekken 5 Online - NAT 2 =/= gra online

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Mam swiadomosc, ze powstalo juz sporo threadow na temat Tekken 5 Online i oczywiscie sprawdzilem je wszystkie (mam nadzieje) zanim otworzylem wlasny.

Otoz problem jest nastepujacy:

-Podlaczenie 2MB Upload/Download sklasyfikowane przez "Chlebak" jako NAT 2. Wczesniej bylo Nat 3 lecz pootwieralem porty itp.

-W samym Tekkenie kolo profilu mojej postaci widnieje wielkie 03?

-Objawy tak jak u wiekszosci z NAT 3, podlaczam sie do (jak dobrze pojdzie 2 widocznych) pokoi utworzonych przez innych graczy. Jestem w pokoju przez jakis czas i nagle wszyscy znikaja...

-Dodam jeszcze, ze grajac w kazda inna gre (burnout, Denied OPS, NFS) nie mam zadnych lagow nawet uzywajac head seta i w ogole wszystko chodzi jak cud miod i orzeszek.

Bylbym bardzo wdzieczny za jakas pomoc i z gory przepraszam, jezeli taki sam topic juz powstal.

Pozdrawiam

Devcio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak na początku miałem,ale po pewnym czasie samo się naprawiło

W ostatnim czasie zauważyłem znaczną poprawę jakości gry online w tekkena teraz na moim neo 0,5 mb śmiga dobrze.

Ps.Jakiego masz dostawce netu?Spróbuj dmz ustawić na enabled.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Cytat
Ps.Jakiego masz dostawce netu?Spróbuj dmz ustawić na enabled.

Irish Broadband, DMZ ustawione na enabled dawno temu

Dziex anyway.

Pozdrawiam

Devcio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DMZ - czyli masz wszystkie porty dla danego adresu IP otwarte, co do znikania ludzi w pokojach i ja tak mam i kumple tak mają i już nie gram w Online w T5 bo to lipa.. walą Ci punkty za coś czego Ty np nie zrobiłeś a wywala Cię ich serwer i -1000pkt na koncie...

W Burnout i innych grach zero zacięć, zero STOPKlatek, wsio gra a w T5 lipa :/ a jak wyjdzie T6 i tak będzie to zalamka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego ale mnie Tekken śmiga dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też w Tekken'ie przycina i wywala z Lobby. NAT2 i problemy się dalej utrzymują więc to wina BANDAI NAMCO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia od czego to zależy.Mnie na początku przez około 2 tygodnie też wywalało.Póżniej przez jakiś czas miałem straszne lagi,a teraz na moim neo 0,5 mb chodzi dobrze online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.