Norman1987 0 Napisano 10 Marzec 2011 hej, powiedzicie mi, używacie może kanału rss ? u mnie albo ps3site albo się nie updatuje, albo robi to z opóźnieniem czyniącym używanie rss dla ps3site zupełnie bezużytecznym ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ngwombat 0 Napisano 10 Marzec 2011 ja uzywam, rss ciągnę czytnikiem googla, bardzo fajnie to wygląda :) hej, powiedzicie mi, używacie może kanału rss ? u mnie albo ps3site albo się nie updatuje, albo robi to z opóźnieniem czyniącym używanie rss dla ps3site zupełnie bezużytecznym ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norman1987 0 Napisano 11 Marzec 2011 ja uzywam, rss ciągnę czytnikiem googla, bardzo fajnie to wygląda :) wszystko spoko ;] ja akurat używam feedly, ale nie o to chodzi :) masz problemy z ps3 site ? jedyna strona która się u mnie nie updatuje natychmiast po ukazaniu się nowości na stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach