gitarzysta6662 7 Napisano 11 Marzec 2011 Bedac szarym graczem i oblatywaczem gierek, forumowiczem itp zastanawiam sie co jest nie tak z naszym redaktorkiem Pysznym.... popatrzcie na jego profil ile ma punktow na minusie. za kazdym razem jak cos doda to jazda na calego po nim jest. moze ten temat i jest idiotyczny ale panowie mili zaden z redaktorow nie jest rownie nielubiany jak on (moze Zeratul mu dorownuje, mimo ze nie wiem czemu) wiec WTF?? sam mam do niego pewne uwagi itp ale podajcie mi jakies ciekawe powody tego ze go munusujecie:) po prostu mylsle ze inni tez sa ciekawi opinii o nim:) Mam nadzieje ze nie zbanuja mnie za to i nie usuna tego Moderatorzy:) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nocny_napoleon 3 Napisano 11 Marzec 2011 Wszystko wporządku? :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 11 Marzec 2011 (edytowane) Edytowane 11 Marzec 2011 przez kolonel1136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 11 Marzec 2011 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam354 37 Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) Ja tam nic do niego nie mam... Edytowane 25 Marzec 2011 przez kam354 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 13 Marzec 2011 (edytowane) Edytowane 13 Marzec 2011 przez BudynGohan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 13 Marzec 2011 (edytowane) Skończcie wklejać te durne obrazki... Autorowi tematu chodzi o to że... Większość newsów tutaj pisze Redaktor Pyszny, inne pisze Nariko, jeszcze inne ktoś inny itp... Newsman działa na tym forum jako wklejacz tych newsów, wszystko dzieje się tu : http://www.ps3site.pl/ no i pod każdym newsem Pysznego, zawsze pojawia się banda hejterów rzucających się do jego wypowiedzi, sensu merytorycznego, poziomu intelektualnego newsa itp. Mnie osobiście też to drażni, bo ktoś składa dla nas newsa, a w odpowiedzi dostaje zdanie od jakiegoś imbecyla : "ale z dupy news, wal się bucu" Nie mam zamiaru tu nikogo faworyzować, piszę tylko swoje zdanie ;) Wydaje mi się, że chyba dobrze rozkminiłem intencje autora tematu ? Edytowane 13 Marzec 2011 przez Link396 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gitarzysta6662 7 Napisano 14 Marzec 2011 Skończcie wklejać te durne obrazki... Autorowi tematu chodzi o to że... Większość newsów tutaj pisze Redaktor Pyszny, inne pisze Nariko, jeszcze inne ktoś inny itp... Newsman działa na tym forum jako wklejacz tych newsów, wszystko dzieje się tu : http://www.ps3site.pl/ no i pod każdym newsem Pysznego, zawsze pojawia się banda hejterów rzucających się do jego wypowiedzi, sensu merytorycznego, poziomu intelektualnego newsa itp. Mnie osobiście też to drażni, bo ktoś składa dla nas newsa, a w odpowiedzi dostaje zdanie od jakiegoś imbecyla : "ale z dupy news, wal się bucu" Nie mam zamiaru tu nikogo faworyzować, piszę tylko swoje zdanie ;) Wydaje mi się, że chyba dobrze rozkminiłem intencje autora tematu ? wreszcie ktos myslacy!!! jedyny ktory zrozumial... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 14 Marzec 2011 (edytowane) Ja osobiscie czasami podzielam opinie "hejterow" na temat content'u prezentowanego przez wyzej wymienionego pana. Nie chce sie tu rozpisywac poprostu uwazam ze rzeczywiscie cos jest na rzeczy Edytowane 14 Marzec 2011 przez Don_Mario Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 14 Marzec 2011 On w ogóle nie powinien pisać newsów. Kropka. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 14 Marzec 2011 (edytowane) Konstruktywna krytyka ? OK, sam się staram taką przyjmować na klatę, ale nie teksty pokroju jakie podałem w swojej wypowiedzi powyżej. Z innej bajki, jak komuś się nie podoba to czytać nie musi, a dodatkowo sam może zacząć karierę Redaktora i zobaczy jaki to jest ciężki kawałek chleba ;) Edytowane 14 Marzec 2011 przez Link396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 14 Marzec 2011 No wlasnie chcialem napisac...krytykujecie go a moge sie założyć że wiekszość z was nie wiedziala by od czego zacząć piszac takiego newsa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 14 Marzec 2011 Można pisać albo dużo i gównianie i się cieszyć jak głupi do sera, ale można też pisać mało, ale porządnie i w dobrym stylu. Portali gdzie podobni grafomani pasożytują jest mnóstwo. Co to za argument "spróbujcie sami napisać newsa". A co to za problem? Chyba, że się w szkole zostawało na kilka lat w jednej klasie to może faktycznie... Napisać dwa akapity pod obrazkiem. Wyzwanie roku normalnie! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 14 Marzec 2011 Myślę że czytając jakiegokolwiek newsa nie odróżnisz czy pisał go Pyszyny czy kto inny... dopiero potem spojrzysz na nick kto to pisał i twoje zdanie o newsie sie zmienia... nie mowie ze tak jest...poprostu tak mysle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid192 0 Napisano 14 Marzec 2011 Co wy macie do Pysznego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 14 Marzec 2011 Sluchajcie ja osobiscie i mysle ze reszta "hejterow" rowniez, nic do pana Pysznego nie ma. To jego prace sa oceniane negatywnie choc moze zdazyly sie jakies osoby ktore cos na niego powiedzialy ale to inna bajka. Uwierzcie mi w wiekszosci przypadkow jestem w stanie stwierdzic czy to praca pana "Pysznego" czy nie. Byly przypadki ze zostalem milo zaskoczony co do jakosci artykulu, ale sa ta jednostkowe przypadki. Argumenty typu "ty nie potrafisz a komentujesz" do mnie nie przemawiaja. Ja jako czytelnik materialu, mam prawo wyrazic swoje zdanie na temat artykulu czy tez newsa napisanego przez autora. Wrocmy jeszcze na chwile do tego argumentu powyzej. Skoro nie mozemy oceniac czegos bo sami tego nie umiemy zrobic, to nie oceniajcie gier w ktore gracie, nie czytajcie recenzji bo autor tekstu zadnej gry nigdy nie zrobil, a i nie mowcie ze zupa byla za slona :happy: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExiledDiclonius 7 Napisano 18 Marzec 2011 Ogólnie rzecz biorąc Pyszny odwala kawał dobrej roboty. Co prawda góruje ilość nad jakością, a niekiedy także zdarza się mi go skrytykować jak napisze coś głupiego, lecz nie zmienia to faktu, iż jest dzięki niemu co czytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 21 Marzec 2011 Narzekanie na pysznego jest bezpodstawne według mnie, no bo przecież skoro był by taki słaby, to dlaczego niby byłby redaktorem nie dość że w ps3site.pl, ale też zdarza się artykuł w psx. Wzięliby Go, bo ma znajomości? Wątpię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach