... 0 Napisano 12 Marzec 2011 Witam. Chciałbym sobie zagrać w World at War'a z jedną osobą, ale gdy ta osoba mnie zaprasza do gry to mi wyskakuje błąd: "Error This game session is no longer available." Da się to jakoś obejść? Bardzo zależy mi na tym, aby z tą osobą zagrać 1vs 1. Będę wdzięczny za każdą pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
... 0 Napisano 12 Marzec 2011 Pomoże ktoś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 13 Marzec 2011 mozliwe ze macie rozne NAT typ, tak samo u mnie w black ops, ja mam strict i niestety kumple maja moderate i z nimi na private nie moge porgac :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
... 0 Napisano 14 Marzec 2011 (edytowane) mozliwe ze macie rozne NAT typ, tak samo u mnie w black ops, ja mam strict i niestety kumple maja moderate i z nimi na private nie moge porgac :/ Obydwoje mamy NAT 2. Jakieś inne pomysły? Edytowane 14 Marzec 2011 przez ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach