Mation 38 Napisano 15 Marzec 2011 (edytowane) Witam Mam Call of Duty Black Ops na ps3 i zapisałem kilka powtórek(chyba 4 po ok. 25 sekund). Mam pytanie, jak mogę je zgrać na kompa i wrzucić na YT? Pozdro Edytowane 15 Marzec 2011 przez Mation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 15 Marzec 2011 Nie musisz ich zgrywac na kompa, tylko odrazu na yt ;) tylko ze filmy max 30sek, moga trwac. wiec zakladasz konto na callofduty.com ( oczywiscie na podstronie black ops ) i wchodzisz w zakladke theater. i tam podajesz loginy i hasla to yt i PSN, po polaczeniu kont ze strona callofduty. na kosnoli w grze, idziesz do teatru, wybierasz filmik ktory chcesz przeslac, i klikasz recent, i nic nie musisz wiecej robic czekac tylko az wszystko samo sie obejrzy i wysle na yt ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 16 Marzec 2011 Tylko że ja chciałem je zgrać na kompa i zmontować kilka filmików w 1 itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 16 Marzec 2011 No to masz 2 wybory, alko kupic nagrywarke. albo wyslac na yt i sciagnac z yt na kompa i wtedy zmontowac ( ale jakosc jest jak z mikrofalowki ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skrabek_modernwarfare2 1 Napisano 16 Marzec 2011 a kabel EasyCap? Gdzieś słyszałem, że tylko trzeba tego kabla i jakiegoś programu.....:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 16 Marzec 2011 no to tez tak jakby nagrywarka, mnie kable do easycap wyszly 100zl, i do tego sam easy cap kosztuje 30zl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach