energy910 14 Napisano 23 Marzec 2011 Witam,nie wiem czy pisze w dobrym miejscu na forum, aczkolwiek wydaje mi się że sekcja MOH jest najbardziej odpowiednia, niż dział z pomocą ?Jestem zainteresowany kupnem używanego MOHa.Wiadomo, nie będe miał online passu.Co przez to strace ? bo czytałem że sama opcja multi, jest dostepna.Brakuje tylko chyba dodatkowych map, jak w BC2?I czy każda wersja Tier 1 daje dostęp do bety BF3 która sie kiedyś ukaże ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tigerhc 1 Napisano 29 Marzec 2011 Witam, nie wiem czy pisze w dobrym miejscu na forum, aczkolwiek wydaje mi się że sekcja MOH jest najbardziej odpowiednia, niż dział z pomocą ? Jestem zainteresowany kupnem używanego MOHa. Wiadomo, nie będe miał online passu. Co przez to strace ? bo czytałem że sama opcja multi, jest dostepna. Brakuje tylko chyba dodatkowych map, jak w BC2? I czy każda wersja Tier 1 daje dostęp do bety BF3 która sie kiedyś ukaże ? tak brakuje Ci dostepu do 2 mapek w sumie z tego co mialem grac tez ich nie mam obecnie na swojej wersji ale calkiem calkiem plus tam kilka innych upgrtade'ow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 9 Kwiecień 2011 Kupiłem i jednak miałem vip code. Jest on całkowicie zbędny... Praktycznie nic nowego, a mapek nawet nie zauważyłem. Kompletny bezsens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach