ONE 698 Napisano 24 Marzec 2011 Wczoraj pojawiło się na PSS. Cena 47zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 25 Marzec 2011 Ktoś już może kupił jakieś opinie, powiem szczerze, że korci mnie ta gra. Szkoda, że aż 47zł kosztuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grey 0 Napisano 25 Marzec 2011 (edytowane) Stara dobra Contra z specyficzna kreska i dość wysokim poziomie trudności plus możliwość grania we dwie osoby. Naprawdę gra warto polecenie tylko trzeba byc przygotowanym na dość duża ilosc porażek początkowo ale im dalej tym lepiej. Edytowane 25 Marzec 2011 przez Grey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Marzec 2011 jak dla mnie za duzo smaku jpn i przegięta futurystyka nie pasi mi ni jak ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Marzec 2011 No proszę, wygląda bardzo fajnie...tylko ta cena...50zł za taką gierkę z PSN to jednak trochę dużo... A czy ten Co-op to jest tylko przez neta, czy można grać na dwa pady? Bo jak można grać na dwa pady to sprawa wygląda dużo ciekawiej. Nie ma to jak stare lata we dwóch przed TV :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 26 Marzec 2011 No proszę, wygląda bardzo fajnie...tylko ta cena...50zł za taką gierkę z PSN to jednak trochę dużo... A czy ten Co-op to jest tylko przez neta, czy można grać na dwa pady? Bo jak można grać na dwa pady to sprawa wygląda dużo ciekawiej. Nie ma to jak stare lata we dwóch przed TV :D Lokalny co-op, i przez neta jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyuzo 0 Napisano 30 Marzec 2011 (edytowane) Szukam osób chętnych do co-opa PSN Kyuzo1988 Edytowane 30 Marzec 2011 przez Kyuzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoko 36 Napisano 30 Czerwiec 2011 Gralem tylko w demo, ale stwierdzam ze gra jest bardzo fajna. Bardzo przypomina Contre z czasow pegazusa, taki sentymentalny powrot do przeszlosci! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sundayek87 22 Napisano 16 Grudzień 2011 Ja chętnie pogram w co opie jeśli jest jeszcze ktoś kto gra w contrę:) PSN:SundayPL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krishnamishna 0 Napisano 16 Grudzień 2011 zakupiłem mi się nie podoba taka sobie , ma jeszcze slota jak cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 17 Sierpień 2013 MASAKRA!! 100% hc dla chętnych przeżycia contry raz jeszcze... Owszem nie najtaniej ale mi przejście tytułu zajeło 20 godzin... Mamy tu do czynienia z prequelem contry! 2 postacie do wyboru: 2 tryby i parę naprawdę wymagających plansz - 2 godziny przechodziłem pierwszy etap.... GRYWALNOSCIOWA MASAKRA! Nie tania niestety ale po czasie (kończyłem grę jakieś 4 miesiace temu) stwierdzam że warto było... Za design i oprawę są odpowiedzialni ci sami ludzie co za guilty gear i stylowo czuć to na kazdym kroku (nawet intro). Do tego wykecona mocna rockowa muzyka - jest ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 1 Wrzesień 2013 Nie wiem dlaczego wcześniej nie zwróciłem na ten tytuł uwagi. Zdecydowanie zakup na przyszły miesiąc :). Swoją drogą ile bym dał aby pośmigać w Contre Evolution na PS3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Wrzesień 2013 (edytowane) sam go kupiłem całkowicie przypadkowo - szukałem czegoś innego w psnie i nagle ciach... Ograłem demko (warto sprawdzić), zobaczyłem parę gp na yt i oszalałem :) 100% hc; swoja drogą gra jakiś magik ;) Edytowane 1 Wrzesień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach