shenmue 2 Napisano 25 Marzec 2011 Kojarzycie ShortCasty? To codzienny podcast o grach, w którym omawiamy najciekawsze wiadomości danego dnia. Dużo niusów, humoru i zabawy. Niedługo pyknie nam rok nagrań ShortCastów. Dajcie znać co o takiej formie podcastu (przedstawiania niusów) myślicie, co zmienić, co poprawić, a co wywalić? Po prostu czekamy na opinie :) Tutaj znajdziecie przykładowy odcinek z 15 marca (nowsze do pobrania, subskrybcji lub odsłuchania bezpośrednio na naszym blogu) http://www.konsolowiec.pl/shortcast-–-15-marca-2011 Wpis umieszczam nie dlatego, aby spamować, ale dlatego żeby poznać opinię słychaczy. Proszę więc o szczere sugestie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 26 Marzec 2011 Bardzo dobry pomysł :) Na stałe dołaczyliście do listy podcastów słuchanych przeze mnie. Jedna uwaga, im mniej Roberta tym lepiej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 26 Marzec 2011 Super pomysł, niezłe wykonanie. Mi się podoba. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shenmue 2 Napisano 26 Marzec 2011 Wow, po roku nagrywania dzień w dzień w końcu jakieś fajne i motywujące opinie :) Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 26 Marzec 2011 Dopiero jakis miesiąc temu dowiedziałem się o waszym podcascie. Stawiam go teraz na równi z forumogadką, fantasmagierią i epicfail :) Najlepszymi podcastami na sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 27 Marzec 2011 Najlepszymi w sieci? To chyba nie słyszałeś Transmission Awesome :D Tak czy siak, spoko podkast, da się słuchać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shenmue 2 Napisano 15 Kwiecień 2011 Kolejny tydzień ShortCastów dobiegł końca. Oto najnowszy, wczorajszy odcinek http://www.konsolowiec.pl/shortcast-15-kwietnia-2010 Jeśli macie jakieś uwagi, pytania czy kontrowersje proszę napiszcie. Liczymy na głos ludu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach