Touch! 0 Napisano 31 Marzec 2011 Czesc Planuje w najblizszym czasie zakupic konsole PS3 w wersji Fat (wiem, ze Slim niby lepsza, ale mi sie nie podoba). Generalnie chodzi o to ze mam monitor LG W2253TQ, do ktorego chcialbym podlaczyc konsole. Mam kable HDMI-DVI z xboxa. Nie wiem tylko jak podlaczyc konsole do glosnikow. Glosniki mam w systemie 2.1 i xboxa podpinalem za pomoca 2 chinchy. Chodzi mi o to czy moge zrobic na PS3 tak, ze obraz pojdzie innym kablem, a dzwiek innym, w tym samym czasie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid192 0 Napisano 2 Kwiecień 2011 Czesc Planuje w najblizszym czasie zakupic konsole PS3 w wersji Fat (wiem, ze Slim niby lepsza, ale mi sie nie podoba). Generalnie chodzi o to ze mam monitor LG W2253TQ, do ktorego chcialbym podlaczyc konsole. Mam kable HDMI-DVI z xboxa. Nie wiem tylko jak podlaczyc konsole do glosnikow. Glosniki mam w systemie 2.1 i xboxa podpinalem za pomoca 2 chinchy. Chodzi mi o to czy moge zrobic na PS3 tak, ze obraz pojdzie innym kablem, a dzwiek innym, w tym samym czasie ? Mam Fata i nic takiego nie widziałem na dzwięk wejścia ale może się mylę nie wiem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 2 Kwiecień 2011 jeśli głośniki mają wejście optyczne, to kup odpowiedni kabel i zmień ustawienia w PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach