bolek 7 Napisano 25 Luty 2008 Jak zapewne wiecie mam z kolegami zespół muzyczny o nazwie SYNOWIE WIATRU... niestety w naszej miejscowości (a raczej wsi) ludzie nie mają pojęcia o muzyce, dlatego skierowałem się o pomoc do Was, drodzy Forumowicze... Oto filmiki z naszego występu podczas Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Wojna- http://pl.youtube.com/watch?v=-73Bfv1NS8U Wspomnienie- http://pl.youtube.com/watch?v=p2-3zLYv3Jo Oczywiście to są nasze kompozycje... Jak wam się podoba ? Co mamy poprawić ? P.S. Jestem tym, co ma koszulkę na ramiączka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 25 Luty 2008 A nie macie zadnych mp3 swoich? Bo z tego youtuba naprawde ciezko cokowliek uslyszec. Nawet nie wiem jaki typ muzyki to jest. Do tego krecone telefonem jakims ;P Daj w jakiejs dobrej jakosci, chetnie poslucham. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 26 Luty 2008 A nie macie zadnych mp3 swoich? Bo z tego youtuba naprawde ciezko cokowliek uslyszec. Nawet nie wiem jaki typ muzyki to jest. Do tego krecone telefonem jakims ;P Daj w jakiejs dobrej jakosci, chetnie poslucham. W następnym tygodniu mamy próbę, więc postaramy się nagrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
happy_stolec 0 Napisano 26 Luty 2008 Ofiarowalem Tobie 4min czekac nie moge juz wiecej! Jak na eurowizje to pieknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 26 Luty 2008 W następnym tygodniu mamy próbę, więc postaramy się nagrać Wiesz...ja pisze tylko muzykę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Marzec 2008 Powiedzialbym, ze calkiem niezle ale w piosence Wojna niektore fragmenty strasznie kojarza mi sie z Metallica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 6 Marzec 2008 Powiedzialbym, ze calkiem niezle ale w piosence Wojna niektore fragmenty strasznie kojarza mi sie z Metallica. Bo się wzorowałem, na ich piosence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thestructor 0 Napisano 26 Marzec 2008 a który z was ma najwieksze wiatry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 26 Marzec 2008 a który z was ma najwieksze wiatry? Chyba Michał (wokalista) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 7 Kwiecień 2008 Ładnie kolega gra na basie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 9 Kwiecień 2008 Ładnie kolega gra na basie On jest istną oazą spokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 9 Kwiecień 2008 Muzyka ujdzie, brakuje wam mocnej gitary rockowej i dobrego głosu w wokalu. Tak swoją drogą to nazwa zespołu fatalna... Wzieliście ją pewnie z Yamakasi 2: Synowie Wiatru... Basówa leci ok, ale gościu na syntezatorze (keyboardzie) daje plamę... No i jeszcze raz... gitaaaaraaa elektryczna!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 9 Kwiecień 2008 Basówa leci ok, ale gościu na syntezatorze (keyboardzie) daje plamę... No i jeszcze raz... gitaaaaraaa elektryczna!!! To właśnie ON jest basistą @Dante Ja nie wymyślałem nazwy i nie oglądałem filmu....Dowiedziałem się ciekawej rzeczy o moim zespole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 9 Kwiecień 2008 Filmik kiepskiej jakości Ja was tam nie rozróżniam instrumenty tylko poznaję xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach