AGArtha 786 Napisano 18 Czerwiec 2009 (edytowane) Mnie ciekawi Prince of Persia : The Sands of Time, który ma być w 2010 :) http://www.filmweb.pl/f260505/Prince+of+Pe...ds+of+Time,2010 Jeśli chodzi o obejrzane ... "Silent Hill" był bardzo fajny. Edytowane 18 Czerwiec 2009 przez AGArtha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 18 Czerwiec 2009 Ja bym chciał zobaczyć ekranizacje Assassin's Creed! Byłoby super! A tak w drugą stronę to chciałbym zobaczyć grę Crank ( tłumaczenie: Adrenalina) wzorowaną na filmie! Czy ktoś oglądał ten film? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 18 Czerwiec 2009 Assassins Creed oczywiście najbardziej chciałbym zobaczyć. Uncharted byłoby również bardzo przyjemnie :) Ale to chyba nie do zrealizowania, a szkoda bo to bardzo wierne tematy na film :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swider112 2 Napisano 21 Czerwiec 2009 Tak samo jak was, mnie najbardziej zainteresowałby Assassin's Creed.... To by była dopiero produkcja... A tak to czekam na warcrafta ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arqueek 0 Napisano 21 Czerwiec 2009 Ja bym z checia obejrzal horror wzorowany na Siren: Blood Curse :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach