Geravo 1 Napisano 5 Kwiecień 2011 Witam wszystkich! Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnego grania. PSN - Geravo Opcjonalnie można założyć jakiś klan casualowy dla polaków. Pozdrawiam^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 5 Kwiecień 2011 Póki co każdy boi się grać :P Słuchajcie. Gdyby range wam zresetowało do 1 lvl, to natychmiast wyłączcie konsole. Po ponownym uruchomieniu gry ranga powinna wrócić. Nie wolno, powtarzam, nie wolno!!! dopuścić by nam level przeskoczył na 2! Wtedy już pozamiatane... Patch na PC i Xboxa już się ukazał, więc sądzę, że na PS3 to kwestia dni.... (mhm, tak samo mówiłem jakieś 3 tygodnie temu). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Konieczny 0 Napisano 8 Kwiecień 2011 W dniu 5.04.2011 o 19:47, kill napisał: Póki co każdy boi się grać :P Słuchajcie. Gdyby range wam zresetowało do 1 lvl, to natychmiast wyłączcie konsole. Po ponownym uruchomieniu gry ranga powinna wrócić. Nie wolno, powtarzam, nie wolno!!! dopuścić by nam level przeskoczył na 2! Wtedy już pozamiatane... Patch na PC i Xboxa już się ukazał, więc sądzę, że na PS3 to kwestia dni.... (mhm, tak samo mówiłem jakieś 3 tygodnie temu). Witam! No właśnie, wczoraj ok 12 grałem, było ok. Wieczorem wlaczam a tam LVL 1 - byłem w szoku. W każdym badz razie nie grałem ani na MULTI ani na SP - wylaczylem gre. Dziś pozwoliłem sobie sprawdzić - nadal mam 1 LVL. Co zrobić !? Nie ukrywam, że troche pracowałem żeby zdobyć moje LVL'e.... jak nie wróci mi ranga to chyba pożegnam się z grą... :( Wam wróciła !? Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geravo 1 Napisano 9 Kwiecień 2011 Jak wydadzą patcha. który to naprawi to dajcie znać. Do tego czasu wstrzymam się z graniem online w Homefront. Szkoda mi czasu by zmarnować go przez niedoskonałości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MonkBQ 0 Napisano 10 Kwiecień 2011 u mnie podobnie... do czasu patcha nie ruszam HF ale jak ktos ma ochote to chetnie pomecze KZ3, Crisis2 albo BOPS lub cos innego... wiekszosc FPS'ow lezy na polce wiec jak cos to slowko na psn i moge dolaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Konieczny 0 Napisano 14 Kwiecień 2011 O! Jest patch... zobaczymy. Ja niestety zaczynam od 0-ra. Skasowało mi statystyki.. jestem WŚCIEKŁY !!! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boodzioo 0 Napisano 17 Maj 2011 (edytowane) Jak wyżej. Choć miałem już dość spory lvl to zaczynam od 0 :( co dziwne statystyk mi innych nie wyzerowało. W innych grach też mi nie wykasowało, choć nie wiem czy na wszystkich. Sprawdzałóem na stronie homefront statystyki i choć mam już nowy 6 lvl to nie ma mnie w tych statystykach :/ Jest już aktualizacja :) narazie znalazłem na stronie homefront, nie wiaem jak to ma się w praktyce. Patch Edytowane 19 Maj 2011 przez Boodzioo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AzazelPL85 1 Napisano 4 Czerwiec 2011 Dziś będę miał Homefront więc wysyłajcie zapki z tytułem gry. HS oczywiście obecny i mile widziany u innych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boodzioo 0 Napisano 12 Lipiec 2011 Czy ktoś już coś wie na temat statów w Homefront? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 13 Lipiec 2011 Czy jest ktoś jeszcze chętny do grania online? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiu1 0 Napisano 10 Sierpień 2011 (edytowane) W dniu 13.07.2011 o 18:43, IMPERATORE_PL napisał: Czy jest ktoś jeszcze chętny do grania online? :) WITAM we wtorek 16 sierpnia okolo godziny 17.00 organizuje ustawke na trofeum gdzie trzeba zebrac 16 osob do party i rozpoczac mecz wtedy wszyscy dostaja trofeum:)mamy okolo10 osob takze jak ktos jest chetny prosze dac znac na ps3 lub tutaj w temacie Edytowane 11 Sierpień 2011 przez kisiu1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 26 Sierpień 2011 zapraszam na wspólne granie psn id: erwines15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik3112 1 Napisano 28 Sierpień 2011 (edytowane) witam jak ktos jest chetny na ustawke to zapraszam oczywiscie w HOMEFRONT Edytowane 28 Sierpień 2011 przez dominik3112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jerry89 1 Napisano 28 Sierpień 2011 Jak ktoś również ma ochotę pyknąć w Homeforta to zapraszam Jez_Jerzy_89 -------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master™ 1 Napisano 1 Wrzesień 2011 Mam pytanie, czy na pobranym z PSN Multiplayerze mogę grać z posiadaczami pełnej wersji gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik3112 1 Napisano 4 Wrzesień 2011 niemozna grac w demo z pelna gra tylko demo demo lug full full Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik3112 1 Napisano 30 Styczeń 2012 witam jest ktos chetny na trofeum pelna chata jak tak to pisac na priv lub na psn id. domin3112pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cristov3r 0 Napisano 31 Styczeń 2012 W dniu 30.01.2012 o 18:50, dominik3112 napisał: witam jest ktos chetny na trofeum pelna chata jak tak to pisac na priv lub na psn id. domin3112pl na trophyhanters szykuje się ustawka na niedziele w godzinach 19:00-21:30 jak chcesz to wbijaj na forum albo pisz na PSN do mnie to dam Ci zapa pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 5 Sierpień 2012 Panowie i moze Panie, moze wpiszmy sie kto jest chetny na gre, trofeum pelna chata etc.. Co do boostow to nie wiem kompletnie jak w tej grze to wyglada, ale poki co mozna pograc.. Mialem juz przyjemnosc grac ze Smacznym Jablkiem, ale sluchawki mialem niepodlaczone, teraz juz z powrotem w gotowosci.. Tak wiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 5 Sierpień 2012 Ja z racji pracy mogę zagrać od około 23 do około 1-2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariush86 23 Napisano 10 Sierpień 2012 jeśli są JESZCZE chętni do gry w Homefront na multi to zapraszam do listy znajomków i wspólnej gry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simonides 8 Napisano 26 Sierpień 2012 Grają jeszcze jacyś ludzie w multi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkaj17 0 Napisano 30 Grudzień 2012 ja gram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacioziom 0 Napisano 26 Czerwiec 2013 Gra ktoś w HomeFront jeszcze?. Dodawajcie mnie na Ps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 26 Czerwiec 2013 Serwery jeszcze działają? Myślałem, że wyłączyli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach