isanywoltoe 0 Napisano 6 Kwiecień 2011 Witajcie, szukam pomysłu na nowy interes. Generalnie jestem wielkim fanem "wszechkonsolowym" wiec pomyślałem, że bar z "lożami", gdzie będzie można grać, bawić się oraz konkurować może być fajnym pomysłem. Proszę podzielcie się swoimi uwagami na ten temat. Jestem do dyspozycji w razie pytań. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 6 Kwiecień 2011 http://www.ps3site.pl/za-tydzien-startuje-padbar-pierwszy-w-polsce-oraz-europie-pub-dla-graczy-wywiad/68033/ takie coś? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 11 Kwiecień 2011 Witajcie, szukam pomysłu na nowy interes. Generalnie jestem wielkim fanem "wszechkonsolowym" wiec pomyślałem, że bar z "lożami", gdzie będzie można grać, bawić się oraz konkurować może być fajnym pomysłem. Proszę podzielcie się swoimi uwagami na ten temat. Jestem do dyspozycji w razie pytań. pzdr powiedz lepiej skąd jesteś ;] bo w małych miejscowościach nie ma szans..... zjedzą cię rachunki itp itd......żeby takie coś się utrzymało trzeba dużo gości mieć ( i to taki którzy kupią piwao za5-6 zł ).... najlepiej jakieś studenckie miasto ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach