todraf 1 Napisano 11 Kwiecień 2011 Cześć,Czy ktoś z Was się orientuje czy jeśli grałem w wersję trail MAG gdzie można dojść do 8 poziomu (tak na prawdę więcej ale rozwijać postać można tylko do 8 poziomu) to czy jeśli kupię wersję pudełkową to zaimportuje mi postać? Ktoś może wie jak zrobić taki import?Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
todraf 1 Napisano 12 Kwiecień 2011 Przetestowałem i sam sobie odpowiem - może się komuś przyda: Import działa jak złoto - automatycznie. Nawet w tylko angielskiej wersji gry (trial był po polsku). Nawet trofea się zapisują i automatycznie wpadają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noxon 0 Napisano 17 Czerwiec 2011 (edytowane) Dziękuje za informację. Od paru dni się nad tym zastanawiałem. Tak swoją drogą, gra jest na prawdę świetna ! Polecam wypróbować jej Triala, nie zajmuje sporo a dostarcza wiele dobrej zabawy. Gdzie kupiłeś oryginała jeżeli można wiedzieć ? Edytowane 17 Czerwiec 2011 przez noxon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach