KopaczK 192 Napisano 20 Kwiecień 2011 Na PSP trafia odnowiona wersja (moim zdaniem najlepszego Fajnala) FF IV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OrchidalnyPL 2 Napisano 4 Luty 2012 Gra jest mega, ostatnio była promocja na pss i kurcze przegapiłem, jakoś nie lubię gier na UMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 4 Luty 2012 Gra jest mega, ostatnio była promocja na pss i kurcze przegapiłem, jakoś nie lubię gier na UMD Promocja NADAL TRWA (przedłużyli, więc spokojnie możesz łykać) Ja sam upadłem na głowę i wykupiłem WSZYSTKIE promocyjne Fajnale :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vidmo827 0 Napisano 20 Kwiecień 2014 (edytowane) Witam:)gram obecnie na Vicie w kolekcje FF IV, jestem bardzo zadowolony z tej pieknej i ciekawej gry:)mam zamiar ukończyć wszystkie części tejże wspaniałej serii, 1&2&3 zaliczona:)PS 3 odstawiłem,niemam czasu bo tak mnie pochłania tak wspaniale snuta opowieść w Finalu IV:)pozdrawiam Edytowane 20 Kwiecień 2014 przez vidmo827 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach