Skocz do zawartości
Wojti99

Ipod Touch 4G

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Macie tego Ipoda, jesli tak to podzielcie się swoją opinią o nim gdyż chciałbym go zakupić a nie wiem czy jest wart swojej ceny.

Z góry dzięki!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy czy chcesz mieć zabawkę czy odtwarzacz , odtwarzacz mp3/mp4 powinien być przede wszystkim praktyczny , niestety z touchami czy telefonami bywa tak , że żeby przełączyć piosenkę musisz wyciągnąć go z kieszeni , odblokować , trafić w przycisk na wyświetlaczu , zablokować , schować , a praktyczny odtwarzacz to taki , na którym umiesz to zrobić nie wyciągając go z kieszeni . Ja przymierzam się do starego Classica z dużym dyskiem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Ipoda, według mnie opłaca się kupić. Jestem zadowolony, jedynie co mnie denerwuje do wgrywanie muzyki i innych pierdoł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy czy chcesz mieć zabawkę czy odtwarzacz , odtwarzacz mp3/mp4 powinien być przede wszystkim praktyczny , niestety z touchami czy telefonami bywa tak , że żeby przełączyć piosenkę musisz wyciągnąć go z kieszeni , odblokować , trafić w przycisk na wyświetlaczu , zablokować , schować , a praktyczny odtwarzacz to taki , na którym umiesz to zrobić nie wyciągając go z kieszeni . Ja przymierzam się do starego Classica z dużym dyskiem .

Mam iPhone 3G wiec mniej wiecej moge sie wypowiedziec, da sie wgrac aplikacje ktore robia tak ze przytrzymujac przycisk glosnosci zmienia sie piosenka, przytrzymujac przycisk HOME wlacza sie pauza itp wiec argument nie na miejscu. Sam ostatnio chcialem wymienic swojego 3G na wlasnie Toucha 4G ale jednak pozostane przy tym chociaz Touch naprawde jest warty swojej ceny bo jest bdb odtwarzaczem a dodatkowo swietna konsola i zabawka. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam toucha pierwszej generacji od premiery, i jestem bardzo zadowolony, b. wygodna obsługa netu, dobra jakość filmów (na 4g na pewno będzie lepsza :P) używając go codziennie na jakieś 2h bateria ładuję co tydzień więc też nieźle wypada (do muzyki of korz, net, appsy i filmy zżerają sporo więcej ale i tak jest przyzwoicie), jak szukasz wygodnego kombajnu multimedialnego to mogę z czystym sumieniem polecić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak jest z sprawa gier, sa w miare grywalne? poniewaz poradzilem sie brata i mowil, ze wogole nie styknie kupowac itoucha a gry sa takie jak na telefon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gry sa o niebo lepsze niz na zwyklych platfomach. duzo osob uznaje iPoda/iPhona jako normalna przenosna konsole wiec cos w tym musi byc ;) gry niektore miazdza i graficznie i grywalnosciowo wiec nawet sie nie zastanawiaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy jakie ma priorytety i na czym ci najbardziej zależy , jak chcesz grać to sobie kup Psp i jakiś zwykły odtwarzacz do tego . Ja właśnie preferuję Ipod'a Classic z dużym dyskiem ( minimum 120 gb , ewentualnie 160 , albo nawet 320 , zobaczę ile będę mieć kasy i jakiego mi się uda kupić ) i ogólnie nie podobają mi się dzisiejsze trendy i kierunek rozwoju odtwarzaczy , dzisiaj liczy się tylko , żeby miał dotykowy wyświetlacz , ładnie wyglądał i się błyszczał , a pojemność to może mieć 8gb nawet i starczy . Według mnie to idzie w złym kierunku . Najlepiej to widać na przykładzie telefonów . Kiedyś żeby zaszpanować w ogóle trzeba było mieć komórkę . Później trzeba było mieć komórkę z kolorowym wyświetlaczem . Następnie taką , która robi zdjęcia . Jeszcze później taką , która jest praktyczna i ma dużo potrzebnych i przydatnych rzeczy/aplikacji . A dzisiaj wystarczy , że będzie mieć dotykowy wyświetlacz i się błyszczeć , i tym też sposobem połowa młodzieży wozi się szajsungiem avilą , która nie ma totalnie nic , a wydaje im się , że jest świetny telefonem , bo ma właśnie ten wyświetlacz i jako tako wygląda . Taki jest mój pogląd na dzisiejszy sprzęt . A jeżeli chodzi jeszcze o to sterowanie , to do Psp , droższych Creative'ów , Ipod'ów czy lepszych telefonów można kupić pilota , którego podłącza się między odtwarzacz a słuchawki i przypina na przykład do koszulki i jest to całkiem wygodne , miałem do Psp takiego . A najlepszym bajerem według mnie są zegarki Sony Ericsson'a , pokazują kto dzwoni , stan baterii w telefonie , przełączają piosenki . Także tyle .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wlasnie mam psp juz rok i no jakos tak grac mi sie na konsoli poprostu nie chce.

A itouch to odrazu wszystko w jednym, mozna kupic za 300zl jakas nakladke i mozna dzwonic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie 32, mój ma 32, trzymam na nim 16 GB muzyki 5 GB filmów i sporo appsów i na wszystko starcza, lepiej wydać trochę więcej i mieć spokój niż potem pluć sobie w brodę ,że pamięci nie starcza, a z tego co się orientuje to nie ma jakiejś olbrzymiej różnicy w cenie. Tak BTW kolega kupował ostatnio Itouch'a 4 i o dziwo najtaniej jest w Ispocie (przynajmniej w ŁDZ)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdzie najlepiej kupic zaznaczam, ze mieszkam w malej miejscowosci i sklep mam daleko, najblizej mam do kielc lub czestochowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi