stachna01 80 Napisano 3 Maj 2011 Zapewne niedziałający PSN - podziałał motywująco na wielu i co niektórzy wybrali się na majowe grillowanie - jakie macie wrażenia po pierwszych wiosennych imprezach - moje obrazuje to zdjęcie :pardon: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 3 Maj 2011 Ale fajnie, możesz iśc na sanki! Mi zostaje praca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 3 Maj 2011 mam podobnie. miejsce legnica: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 3 Maj 2011 Zapewne niedziałający PSN - podziałał motywująco na wielu i co niektórzy wybrali się na majowe grillowanie - jakie macie wrażenia po pierwszych wiosennych imprezach - moje obrazuje to zdjęcie :pardon: Było i grillowanie, były też %, ale co z tego jak piździło niemiłosiernie, poprzedni tydzień pogoda super, a majowy weekend kosta jak nie wiem co. Dodatkowo nie dało się odpocząć, bo w pon miałem na 6 do roboty, wczoraj tylko trochę pogrilowałem, a jutro zaś na 6. Jednym słowem to lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 4 Maj 2011 Ja byłem na mazurach - w Augustowie nad jeziorem. Gdy dojechaliśmy pogoda była ładna, świeciło słonko i zrobiliśmy grila na dworze, noc jednak była taka zimna, że cały czas się trząsłem - zapalenie gardła.. Drugi i trzeci dzień padał deszcz, było równie zimno, po powrocie do warszawy napotkał nas deszcz, a następnego dnia śnieg :P. Syberia kurde :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 4 Maj 2011 Tak było u mnie:http://demotywatory.pl/3033710/Majowkowe-grillowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach