Skocz do zawartości
stachna01

Majówka

Rekomendowane odpowiedzi

Zapewne niedziałający PSN - podziałał motywująco na wielu i co niektórzy wybrali się na majowe grillowanie - jakie macie wrażenia po pierwszych wiosennych imprezach - moje obrazuje to zdjęcie :pardon:

post-17990-0-58231400-1304418094_thumb.j

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne niedziałający PSN - podziałał motywująco na wielu i co niektórzy wybrali się na majowe grillowanie - jakie macie wrażenia po pierwszych wiosennych imprezach - moje obrazuje to zdjęcie :pardon:

post-17990-0-58231400-1304418094_thumb.j

Było i grillowanie, były też %, ale co z tego jak piździło niemiłosiernie, poprzedni tydzień pogoda super, a majowy weekend kosta jak nie wiem co. Dodatkowo nie dało się odpocząć, bo w pon miałem na 6 do roboty, wczoraj tylko trochę pogrilowałem, a jutro zaś na 6. Jednym słowem to lipa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłem na mazurach - w Augustowie nad jeziorem. Gdy dojechaliśmy pogoda była ładna, świeciło słonko i zrobiliśmy grila na dworze, noc jednak była taka zimna, że cały czas się trząsłem - zapalenie gardła..

Drugi i trzeci dzień padał deszcz, było równie zimno, po powrocie do warszawy napotkał nas deszcz, a następnego dnia śnieg :P.

Syberia kurde :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi