ONE 698 Napisano 6 Maj 2011 http://www.ps3site.pl/w-burnout-crash-spotkamy-ufo-i-homara/71107/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 21 Maj 2011 Z tego co wyczytałem to pierdzielę tą część homary , ufo hę jakieś gówno nam się szykuje a nie burnout , burnout Paradise jest elegancki ale tak jak mówię zaczynają udziwniać . Ps.Pożyjemy zobaczymy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matt2Hot 0 Napisano 23 Maj 2011 Z tego co wyczytałem to pierdzielę tą część homary , ufo hę jakieś gówno nam się szykuje a nie burnout , burnout Paradise jest elegancki ale tak jak mówię zaczynają udziwniać . Ps.Pożyjemy zobaczymy ! Nie przesadzaj, wiele osób mówiło o idiotycznym pomyśle wrzucania otwartego miasta w B:P i co było źle ? Nie. Jeżeli chcesz hmmm....realistycznej ©arcade'ówki (?) popykaj w NfS:HP i tyle. Poczekajmy na rozwinięcie sytuacji z tym Ufo, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Maj 2011 Widzę, że motyw wszechobecnej rozwałki od czasu Split-Second staje się coraz popularniejszy. Z tym, że tutaj dodali, że pewnie ufo będzie siało spustoszenie, a my będziemy zdobywali bonusowe pojazdy w postaci latających spodków. Ja nie mam nic przeciwko, bo Burnout ze zwykłą jazdą po mieście zaczynał być trochę nudnawy, a tak to będzie jakaś odnowa. Jak się nie sprawdzi to przecież wrócą do starego pomysłu i tyle. Czekamy na jakieś konkretne gameplaye, itd. PS. Przeniosłem temat do działu wyścigowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 23 Maj 2011 Gdzie jest moja ulubiona gra z ps2... flatout!! ?? To powinno byc zamiast jakis burnoutow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 28 Lipiec 2011 (edytowane) witam mam pytanko sciaglem z ps store niby za darmo gre burnout paradise podobno w ramach rekompensaty za nie dzialajace psn jakież było moje zdziwienie gdy chcialem ja odpalic a tu zonk trzeba zaplacic 99 zl czy ktos ma ten sam problem ? moze cos zle zrobilem help Edytowane 28 Lipiec 2011 przez Tasma_Boss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 28 Lipiec 2011 witam mam pytanko sciaglem z ps store niby za darmo gre burnout paradise podobno w ramach rekompensaty za nie dzialajace psn jakież było moje zdziwienie gdy chcialem ja odpalic a tu zonk trzeba zaplacic 99 zl czy ktos ma ten sam problem ? moze cos zle zrobilem help Bo już darmowego plusa nie ma. A, właśnie - nie ta gra. Pomyliły Ci się wątki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 21 Wrzesień 2011 Nowe screeny z Burnouta, dla mnie tragedia... Więcej: http://blog.eu.playstation.com/2011/09/21/burnout-crash/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 21 Wrzesień 2011 Jest trial na PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach