Skocz do zawartości
ONE

Burnout Crash

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co wyczytałem to pierdzielę tą część homary , ufo hę jakieś gówno nam się szykuje a nie burnout , burnout Paradise jest elegancki ale tak jak mówię zaczynają udziwniać .

Ps.Pożyjemy zobaczymy !:confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wyczytałem to pierdzielę tą część homary , ufo hę jakieś gówno nam się szykuje a nie burnout , burnout Paradise jest elegancki ale tak jak mówię zaczynają udziwniać .

Ps.Pożyjemy zobaczymy !:confused:

Nie przesadzaj, wiele osób mówiło o idiotycznym pomyśle wrzucania otwartego miasta w B:P i co było źle ? Nie. Jeżeli chcesz hmmm....realistycznej ©arcade'ówki (?) popykaj w NfS:HP i tyle. Poczekajmy na rozwinięcie sytuacji z tym Ufo,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że motyw wszechobecnej rozwałki od czasu Split-Second staje się coraz popularniejszy.

Z tym, że tutaj dodali, że pewnie ufo będzie siało spustoszenie, a my będziemy zdobywali bonusowe pojazdy w postaci latających spodków.

Ja nie mam nic przeciwko, bo Burnout ze zwykłą jazdą po mieście zaczynał być trochę nudnawy, a tak to będzie jakaś odnowa.

Jak się nie sprawdzi to przecież wrócą do starego pomysłu i tyle.

Czekamy na jakieś konkretne gameplaye, itd.

PS.

Przeniosłem temat do działu wyścigowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie jest moja ulubiona gra z ps2... flatout!! ?? To powinno byc zamiast jakis burnoutow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam pytanko sciaglem z ps store niby za darmo gre burnout paradise podobno w ramach rekompensaty za nie dzialajace psn jakież było moje zdziwienie gdy chcialem ja odpalic a tu zonk trzeba zaplacic 99 zl czy ktos ma ten sam problem ? moze cos zle zrobilem help :confused:Jambo_Cambo.png

Edytowane przez Tasma_Boss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam pytanko sciaglem z ps store niby za darmo gre burnout paradise podobno w ramach rekompensaty za nie dzialajace psn jakież było moje zdziwienie gdy chcialem ja odpalic a tu zonk trzeba zaplacic 99 zl czy ktos ma ten sam problem ? moze cos zle zrobilem help :confused:

Bo już darmowego plusa nie ma. A, właśnie - nie ta gra. Pomyliły Ci się wątki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi