wkowal 1 Napisano 8 Maj 2011 Hej, Mam prośbę o wypełnienie ankiety, która jest częścią mojej pracy magisterskiej. Ankieta zawiera tylko 9 pytań, więc nie zajmie zbyt dużo czasu:-) Dotyczy ona kart płatniczych, więc jest to dość aktualny temat dla osób, które kupowały coś na PSN-ie za pomocą swoich "plastików" :-) Link do ankiety to: http://www.ankietka....-platnicze.html Z góry dziękuję i pozdrawiam :-) Witek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Maj 2011 Wypełnione. Owocnej pracy. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 8 Maj 2011 Wypełnione Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 8 Maj 2011 Wypełnione. Powodzenia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 8 Maj 2011 Poszło :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 8 Maj 2011 a niech Ci będzie - poszło 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 8 Maj 2011 Ja również wypełniłem ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 8 Maj 2011 Ja również, powodzenia! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 8 Maj 2011 Masz i mnie...powodzenia! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monkey 9 Napisano 8 Maj 2011 Wypełnione - miłego pisania pracy :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonCozinuss 7 Napisano 8 Maj 2011 Wypełnione :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 8 Maj 2011 Wypełnione, powodzenia :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 10 Maj 2011 Również wypełniłem. Powodzenia przy pisaniu ;) No, i bronieniu :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach