wmarcin0 0 Napisano 8 Maj 2011 (edytowane) Planuję zakup magnesów Neocube, jednak w internecie łatwo trafić na kulki chromowane, które szybciej się ścierają. Chciałbym się Was zapytać, czy może ktoś kupował z serwisu mariolafruwa.pl lub neocubeonline.pl i jeżeli tak, to czy kulki tam zakupione były oryginalnymi niklowanymi magnesami neodymowymi. Ewentualnie proszę o podanie innych sklepów internetowych (poza allegro) gdzie można nabyć oryginalne kulki. Edytowane 8 Maj 2011 przez wmarcin0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 8 Maj 2011 (edytowane) ja mam takie kulki, z twojego opisu chromowane. polecam zakup z góry 2 zestawów, a korzystanie z jednego, bo szybko pogubisz kulki. Świetna zabawka na wykłady, zainteresowanie innych gwarantowane :) możesz też sobie podrabiany kolczyk zrobić Ja kupiłem za 33zł z allegro, kup jakieś za 60zł, powinny być niklowane, ale to ścieranie nie przeszkadza zbytnio, tylko źle wygląda, jak się złoży kostkę 6x6x6 Edytowane 8 Maj 2011 przez Fyjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach