saracen 84 Napisano 10 Maj 2011 Dopiero się dowiedziałem że Skype kupił Microsoft http://www.destructo...8Destructoid%29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 10 Maj 2011 I?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 10 Maj 2011 Pewnie psp pożegna się z skype. A szkoda jak komp zajęty to często z tego korzystałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 10 Maj 2011 Pewnie psp pożegna się z skype. A szkoda jak komp zajęty to często z tego korzystałem Też tak robiłem kiedy miałem psp. Swoją drogą ciekawi mnie, czemu konsola kieszonkowa miała Skype, a nasze PS3 już nie. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rozwalkompa 4 Napisano 10 Maj 2011 A liczyłem na to, że Skype pojawi się na PS3. A propos Zawsze się zastanawiałem: skoro na PSP był (głosowy), to dlaczego nie ma na PS3 (z wideorozmowami)? Niby PS3 ma własny czat wideo, ale tylko dla konsolowców :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 10 Maj 2011 Z tego co czytałem ma być rozwijany także i dla innych platform ale, czy zaimplementują na PS3 to już może być problem Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick99 1 Napisano 10 Maj 2011 Raczej wątpie, żeby Skype pożegnał się z PSP. Na zbyt wielu już platformach już był, żeby mieli go teraz wszędzie wycofywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saracen 84 Napisano 11 Maj 2011 A moze wykupienie Skype ma zwiazek z nowym xboksem i Games For Windows Połączenie komunikacji miedzy usługami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Maj 2011 No to Microsoft będzie miało się czym pochwalić na E3, a możliwe że zapowiedzą nowego xboxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) Tak odnosnie zakupu Edytowane 11 Maj 2011 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 11 Maj 2011 teraz przyjdzie terminator i wszystkie ps3 padna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach