Skocz do zawartości
Link396

Konkurs Na Gametrade - Do Wygrania Fajne Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

od dziś na gametrade.pl rusza konkurs promujący serwis. Do wygrania figurki, inne pierdoły i gra Crysis 2 na wypasie. Zadanie konkursowe polega na nakręceniu filmiku promującego serwis. Więcej info, regulamin i inne tutaj :

http://gametrade.pl/konkurs-wideo

Sam wezmę w nim udział, postanowiłem podzielić się tą informacją z konsolowymi braćmi i siostrami - może Wam tez uda się coś wygrać :)

Edytowane przez Link396

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 sekund machania pudelkiem z plyta przed kamerka. Very creative...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

15 sekund machania pudelkiem z plyta przed kamerka. Very creative...

Doczytaj szczegóły, zauważ że 2 filmy które już są, nie spełniają wymogów, zobacz podobny przykład :

Jeżeli nie masz w sobie kreatywności, żeby w ciekawy sposób przedstawić swoją grę - nie bierz udziału, nie pisz nic ;) Albo dobra pisz, bo zaraz będzie że zabraniam powiedzenia swojej opinii... Zapomniałem że jesteśmy w Polsce, kranie marud, ciągle narzekających ludzi itp...

Edytowane przez Link396

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrob cos megakreatywnego w 15 sekund. Good luck. Bede tanczyl z pudelkiem do gry przez 15 sekund. Gdyby chociaz pol minuty dali to by bylo co innego, ale w cwierc minuty mozna najwyzej pomachac pudelkiem i dodac jakis efekt na kompie. Sam pomysl zly nie jest. Czas jest problemem i to mi sie nie podoba

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale chodzi właśnie o to, żeby każdy nagrał 15 sekund, oni to potem skleją i powstanie takie cos jak na przykładzie podanym wyżej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jak zrobic cokolwiek kreatywnego w 15 sekund? To tak jakby wybierac zwyciezce na podstawie tego kto plynniej otwiera, zamyka i przesuwa pudelko z lewej do prawej. Juz by mogli sobie darowac sklejanie tego a dac wiekszy limit czasu.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NFL rozbrajasz mnie chłopie. Ale to by w sumie było ciekawe. Kto szybciej otwiera pudełko... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Tylko jak zrobic cokolwiek kreatywnego w 15 sekund? To tak jakby wybierac zwyciezce na podstawie tego kto plynniej otwiera, zamyka i przesuwa pudelko z lewej do prawej. Juz by mogli sobie darowac sklejanie tego a dac wiekszy limit czasu.

Wiesz, chodzi o tło na jakim będzie to wykonane, w jaki sposób, mi ten z gmail filmik się bardzo podobał. Gametrade chodzi o to żeby pokazane gry były z ręki do ręki - czyli obrót grami - ich wymiana, do nich świetnie się taki klip wpasuje. Uważam, że dalsza polemika na ten temat nie ma najmniejszego sensu, dlatego zakończę ją na tym poście :)

Edytowane przez Link396

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz, trudno zrobić coś kreatywnego w 15 sekund co nie? Właśnie, dlatego jest to konkurs - tylko garstka osób pewnie wygra, która właśnie wykaże się tą kreatywnością. :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nawet pomysł ale nie zrobię go bo nie mam warunków. Zjazd na linie z ulubioną grą i kamerą ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nawet pomysł ale nie zrobię go bo nie mam warunków. Zjazd na linie z ulubioną grą i kamerą ;D

Biorac pod uwage wymog "przejscia" pudelka z gra z lewej do prawej to faktycznie ciezkie zadanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest prawie od prawej do lewej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi