Dragio 95 Napisano 13 Maj 2011 (edytowane) Sprawa wygląda tak - zostałem poproszony o zorganizowanie "tłumu" w ankiecie pewnego portalu na najaktywniejszego radnego rady powiatu wejherowskiego, celem głosowania na członka rodziny W głosowaniu trzeba utrzeć nosa pewnemu "radnemu"- kliknijcie w link i wspomóżcie KLIKNIJ TUTAJ Będę naprawdę bardzo wdzięczny za pomoc i każdy oddany głos. Wam nie zaszkodzi a mi tylko zrobicie przysługę heh..... a tym co zagłosują pewnie nawet dam Plusikowe na forum heh *WAŻNE* Proszę o głosowanie codziennie :) Edytowane 14 Maj 2011 przez Dragio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 13 Maj 2011 A na kogo mamy głosować? :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 13 Maj 2011 A na kogo mamy głosować? :whistling: Klikając w link oddajesz głos automatycznie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Maj 2011 takie sprytne. a ja klikając później "zaglosuj za" dziwilem sie, ze wykorzystano dzienny limit ocen z jednego adresu ip. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 13 Maj 2011 Ano sprytne.... w końcu łatwiej podać link do "oddania głosu" niż całą instrukcję typu - wejdź na stronę... na dole strony wybierz kandydata X lub Y i kliknij zagłosuj. W każdym razie popieram tam członka rodziny. I za każdy głos dziękuję i zapraszam ponownie do zagłosowania przez następne kilka dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 13 Maj 2011 A skąd mam wiedzieć, że na tego dobrego oddajemy głosy a naści u nas w wałbrzychu za La Patique kupywali głosy to masz po lini partyjnej PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 13 Maj 2011 Klikłem, jak Ci ma to pomóc i uszczęśliwić ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 14 Maj 2011 Heh, że na dobrego to ja zaświadczam głową :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 15 Maj 2011 A do kiedy trwa to głosowanie? I tak z ciekawości za co w Wejherowie odpowiada Radny? :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 15 Maj 2011 W wałbrzychu to dokładnie kupywali głosy za ziemniaki, cebule, a przede wszystkim za wódke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam354 37 Napisano 15 Maj 2011 Napisz jeszcze do kiedy to głosowanie trwa , żeby wiedzieć ile dni mamy w ten link klikać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 21 Maj 2011 głosować ludki i ludziki... bo zostajemy w tyle hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
venrav 7 Napisano 21 Maj 2011 Zagłosowałem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 22 Maj 2011 hmm... zagłosowałem wczoraj wieczorem, chciałem teraz rano i się nie da, wybacz.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 23 Maj 2011 hmm... zagłosowałem wczoraj wieczorem, chciałem teraz rano i się nie da, wybacz.. Bo stronka ma timer 24h .... głosowałem o 23... to dopiero po 23 możesz głosować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach