ps3 maniak 6 Napisano 14 Maj 2011 W tym temacie jestem kompletnie zielony. Jak kupię jakiś film 3D np. Tron Dziedzictwo 3D to będzie możliwość zmiany pomiędzy 3D a 2D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 14 Maj 2011 W tym temacie jestem kompletnie zielony. Jak kupię jakiś film 3D np. Tron Dziedzictwo 3D to będzie możliwość zmiany pomiędzy 3D a 2D? Nie wiem jak u Ciebie - ale raczej TAK, poza tym akurat stałem się niedawno posiadaczem telewizora 3D i nawet tam jest możliwość z 3D na 2D i na odwrót Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3 maniak 6 Napisano 14 Maj 2011 Tzn. planuję kupić TV 3D i filmy 3D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) Ja nabyłem 2 tygodnie temu LG 47LW4500. Jak na razie jestem zadowolony - poza jednym mankamentem w GT5 - podczas przechodzenia z trybu foto do gry wyskakuje informacja o przełączaniu się trybów z 2D na 3D No i przede wszystkim wybrałem ze względu na okulary - nie migawkowe - ale polecam pochodzić i pooglądać i nie śpieszyć się z wyborem Edit) Dają 2 pary okularów - koszt dodatkowych to ok 30 zł natomiast migawkowe 300 lekko - nie zauważyłem jak to co niektórzy mówią - po dłuższym oglądaniu bólu oczu czy też głowy Edytowane 16 Maj 2011 przez stachna01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach