dYzio 1 Napisano 4 Marzec 2008 Witam, Ostatnio naszło mnie żeby kupić sobie koszulkę czy jakiś brelok z wizerunkiem PS3. Szukałem na allegro, nie ma nic oprócz smyczy na klucze, która jest mało interesująca . Może spotkaliście w sieci jakiś sklep który oferuje takie gadżety? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Marzec 2008 Hmm... swojego czasu byl super wypasiony, extra multimedialny itd... pendrive USB niby to okroszony oryginalnie przez SONY nazwą For PS3... mial 16mb i kosztował 99zł więc nie wiem czy to może Cię zainteresować... kekeke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 4 Marzec 2008 Hmm... swojego czasu byl super wypasiony, extra multimedialny itd... pendrive USB niby to okroszony oryginalnie przez SONY nazwą For PS3... mial 16mb i kosztował 99zł więc nie wiem czy to może Cię zainteresować... kekeke Teraz jest 64 MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 4 Marzec 2008 A widziales to: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 4 Marzec 2008 O to jest fajne, a wher to można kupić??... ewentualnie dostać za gratisa bo wiesz ten tego... pewnie kosztuje że hej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 4 Marzec 2008 O to jest fajne, a wher to można kupić??... ewentualnie dostać za gratisa bo wiesz ten tego... pewnie kosztuje że hej to pewnie zwykła koszulka piłkarska i koleś sobie zażyczył nadruk. Takie koszulki chodzą po 100zł, nadruk to jakieś 10-15zł. Trzeba znaleźć tylko sklep oferujący takie nadruki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 4 Marzec 2008 Bylo jakis czas temu na allegro, ale tak jak TheMichal pisze mozna sobie to samemu machnac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majlosh 2 Napisano 4 Marzec 2008 Witam hmmmm fajne koszuleczki ma sklep psx extreme ktore nazywająsie "koszulki gracza".......z tego co wiem nie ma jeszcze koszulek z wizerunkiem ps3 ale pewnie niedlugo bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 4 Marzec 2008 www.splitreason.com Na tej stronie jest kilka fajnych koszulek dla graczy tylko to chyba USA. ale jak ktos wie jak to nie powinno byc problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 4 Marzec 2008 www.splitreason.comNa tej stronie jest kilka fajnych koszulek dla graczy tylko to chyba USA. ale jak ktos wie jak to nie powinno byc problemu. O... ta stronka jest bardzo ciekawa, dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 4 Marzec 2008 http://www.gadzetyrajdowe.pl/index.php?p=p...=&sPriceTo= znalazłem coś takiego ale to wszystko mało ciekawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość _TheMichal Napisano 6 Marzec 2008 http://www.gadzetyrajdowe.pl/index.php?p=p...=&sPriceTo= znalazłem coś takiego ale to wszystko mało ciekawe nie są złe te produkty. Jakby Hołek jeździł w tym teamie to bym kupił nawet coś, ale za Kucharem nie przepadam A co do gadżetów - podczas premiery do konsol rozdawali chyba smycze czerwone z logiem PS3 - tandetne, ale zawsze były Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PTASIO 0 Napisano 11 Marzec 2008 X jakoś reklamują i tych gadżetów jest a chlebaka je Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 11 Marzec 2008 Jeżeli chodzi o same PS3 to mam 2 różne smycze (mała czerwona z Show Trucka i duża czarna z G|C), a z gier na PS3 to duży plakat UT3 z G|C, smycz HAZE, smycz MGS4, Koszulkę MGS4 od samego Hideo Kojimy, bilet na zamknięty pokaz MGS4 z autografami Hideo i Yumi Kikuchi, mam jeszcze puszkę po napoju energetyzującym PES2008 (), a to wszystko z Games Convention (+ jakieś wisiork, naklejkii i inne pierdołki z Final Fantasy, Rockband, GH3 itd.) i jakieś duperelki z ESWC i PGA. Jeżeli chodzi o sklepy to polecam figurki z postaciami, najlepsze obecnie "gadżety" Jeżeli chcesz złapać coś naprawdę konkretnego to polecam wyjazd na G|C 2008 Ja już jestem gotowy Gadżetów i przydatnych akcesorii tam rozdają od groma i to nie tylko o PS3 Dla przykładu, dostałem całkiem porządną torbę z World in Conflict i figurkę z World of Warcraft POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 11 Marzec 2008 http://www.fajneupominki.pl/ Na tej stronie możecie sobie zamówić takie bajery jak koszulka czy kubek z dowolnym nadrukiem (napisem); cena od razu wyliczana przy projektowaniu nadruku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach