Dragio 95 Napisano 21 Maj 2011 Hello. Pragnę wam zaprezentować akcję firmy TetraPak pt. "Posadź drzewo" Cel akcji : zasadź wirtualne drzewo, a firma w nagrodę zasadzi prawdziwe. Jak to się robi? - sadzisz wirtualne drzewo, a potem podajesz link znajomym, którzy poprzez odwiedziny waszego drzewa sprawiają że rośnie! Końcowy cel akcji: zasadzić 160 tyś drzew Zasadź własne drzewo oraz wspomóż wzrost mojego klikając link poniżej. Zasadź drzewo Byłem uczestnikiem poprzedniej akcji i zachęcam do udziału także w tej 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wmarcin0 0 Napisano 21 Maj 2011 Zasadziłem swojego dęba. Również proszę o klikanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
euro 22 Napisano 21 Maj 2011 klik ! :) Prosze również o kliknięcie Brzoza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam354 37 Napisano 22 Maj 2011 Mi coś ta strona nie działa , jak chce zasadzić drzewo , to pisze , że nie jestem zalogowany - a jestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 23 Maj 2011 To codziennie rano będę Wam klikał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach