lukiero 0 Napisano 29 Maj 2011 Witam ! Mam pytanie odnośnie wyjazdu do Koloni na targi Gamescom 2011 , a mianowicie chodzi mi o sprawy organizacyjne takie jak dojazd , zakwaterowanie i kupno biletu . Przeglądałem strone oficjalną gamescom i za bardzo nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania , więc bardzo prosze o pomoc w organizacji wyjazdu , najlepiej osoby które były w zeszłym roku i mniej więcej orientują sie już . Oto pytania : 1. DOJAZD - Jak najlepiej dojechac do Koloni ( jestem z Poznania )? - Jakie ceny są przejazdu ? - Gdzie rezerwowac ? 2. ZAKWATEROWANIE - Gdzie tanio przenocowac w Koloni ? 3. KUPNO BILETU - Gdzie lepiej ? na stronie internetowej on-line , czy w kasie na targach ?? A MOŻE KTOŚ ORGANIZUJE JAKIŚ WYPAD NA TE TARGI W TYM ROKU Z POZNANIA ??? JAK CO TO MÓJ PSN ID luciero . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkrb 0 Napisano 19 Czerwiec 2011 daj znać na gg informacje przez pm przesłałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach