Maty15 59 Napisano 1 Czerwiec 2011 Siemanko :) Wiem, że to do ps3 ma się nijak ale gdzieś wyniki muszę zebrać :) Liczę na wyrozumiałość użytkowników jak i moderatorów... Zwracam się do z ogromną prośbą. Wspomóż potrzebującego i wypełnij ankietę... Zajmie to 5-10 minut a pomożesz doczłapać się do mety na mojej edukacyjnej drodze :) Kliknij w poniższy link i zrób dobry uczynek. http://www.ankietka.pl/ankieta/64773/zasady-profilaktyki-chorob-cywilizacyjnych-w-swiadomosci-spoleczenstwa.html Będę wdzięczny za te parę minut! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paszczakus 6 Napisano 1 Czerwiec 2011 wypelnione, tylko szkoda ze w pytaniu o wolne chwile jest ogladanie tv a nie ma granie na ps3 :), a tak to jeszcze brakowalo mi w czynnosciach ruchowych silowni, pozdro i powodzenia Siemanko :) Wiem, że to do ps3 ma się nijak ale gdzieś wyniki muszę zebrać :) Liczę na wyrozumiałość użytkowników jak i moderatorów... Zwracam się do z ogromną prośbą. Wspomóż potrzebującego i wypełnij ankietę... Zajmie to 5-10 minut a pomożesz doczłapać się do mety na mojej edukacyjnej drodze :) Kliknij w poniższy link i zrób dobry uczynek. http://www.ankietka....leczenstwa.html Będę wdzięczny za te parę minut! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MopMan 1 Napisano 1 Czerwiec 2011 (edytowane) Wypełnione :) Również zachęcam do pomocy koledze. Zebranie odpowiedniej liczby wypełnionych ankiet czasami jest bardzo trudne... Pozdrawiam i życzę powodzenia na obronie! Edytowane 1 Czerwiec 2011 przez MopMan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacko 1 Napisano 1 Czerwiec 2011 Wypełnione :) Również zachęcam do pomocy koledze. Zebranie odpowiedniej liczby wypełnionych ankiet czasami jest bardzo trudne... Pozdrawiam i życzę powodzenia na obronie! powodzenia, wypelnione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 1 Czerwiec 2011 A masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 1 Czerwiec 2011 Zrobione - powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 1 Czerwiec 2011 Misja wykonana ! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba987 3 Napisano 1 Czerwiec 2011 Wypełniona :thumbsup:- powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach