Gość guru Napisano 3 Maj 2007 http://www.clickclickclick.com/default.asp fajna gierka polega na tym że internauci ze wszystkich krajów świata klikają jak najwięcej razy potrzebna nam pomoc byśmy byli pierwsi i aby izrael nas nie dojechał liczę na was ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 3 Maj 2007 hehe już klikam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 3 Maj 2007 krótko - debilizm! p.s. <szeptem> dorzuciłem 60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Patri295 Napisano 3 Maj 2007 haha w Zambii jest chyba tylko jeden komp bo tylko 15 clickow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 3 Maj 2007 Ma ktos Klick0ra? ;d (taki program ze wciskasz jeden guzik a kursor sam sie naciska ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 29 Styczeń 2008 Frosty proponuję taskera nagrywasz co ma robić i czy zapętlać a on klicka sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 29 Styczeń 2008 Hmmm: Sorry - the server is currently very busy. Kilkanie jest tam widze na calego :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Styczeń 2008 Hmmm: Sorry - the server is currently very busy.Kilkanie jest tam widze na calego :/ mam to samo -.-" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorrow 0 Napisano 29 Styczeń 2008 mam to samo -.-" i ja <.< ale muszą ładować że serwery nie wyrabiają, lol btw: poza dzisiejszymi postami ostatni byl napisany w maju, lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 30 Styczeń 2008 btw: poza dzisiejszymi postami ostatni byl napisany w maju, lol heh fakt, loool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 30 Styczeń 2008 ja wlaczylem auto cklick xD na dole maly button Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 30 Styczeń 2008 A ja włączyłem turbo click Clickajcie jak najszybciej możecie do 80 a ukaże wam siei button turboclick http://i16.tinypic.com/6jxqr74.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 30 Styczeń 2008 Coś nie działa Nie chce mi się stronka wczytać! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach