Skocz do zawartości
Matthew173

Mój Kanał O Ps Vita - Co Sądzicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Po prezentacji 27 stycznia , nad długim zastanowieniem się stwierdziłem,że zacznę zbierać na PS Vita ( wtedy jeszcze NGP) . Sprzedałem PSP, parę gier na PC, Tata mi płaci 8zł za h , więc duuużo mu pomaga- na polu , w ogrodzie , w domu ,zacząłem ograniczać chipsy i cole ( dla niektórych - nie jestem grubasem- waże 40Kg i mam 13lat). Uzbierało się 1300zł :) Wystarczy na PS Vite oraz jeszcze grę ( to zależy- jeśli Sony cenę zestawu PSV na E3 podało - czy PSV z grą czy nie w zestawie). W Polsce będzie około 1200zł , więc cena po japońsku jako-tako :)

Stworzyłem także kanał o PS Vita. Jest to jeden z pierwszych Polskich kanałów o PS Vita.

Link do kanału : http://www.youtube.com/user/TheMatthew173

Jak wam się ten kanał podoba ?

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawie się zapowiada, ładnie zorganizowany, to właśnie cenię.

Jeżeli będziesz go cały czas rozwijał to jak dla mnie najbardziej ogarnięty kanał poświęcony PS Vita na YouTube.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam wiem, jak ciężko jest zarobic kaskę w wieku 13 lat na swoje "growe" hobby, przechodziłem to bardzo dawno temu :) Tobie się to udało i wielki szacun chłopie. Ten kanał to świetny pomysł, o ile nie zabrakniew Ci zapału i chęci do jego aktualizowania itp. Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi