Skocz do zawartości
monobloss

Sniper Ghost Warrior 2

Rekomendowane odpowiedzi

heh...dzięki Vass... ale fajna bo? dużo skradania? klimat ciągłego zagrożenia? zadania nie są nudne? czy są akcje w stylu rambo? bo w 1-ce były takie historie, że trzeba było mocno eksploatować "kałachy"... napisz coś więcej... bo multi to chyba jakaś kpina...

Powiem tak akty są 3 na razie skończyłem jeden w +/- 2h więc cała gra pewnie z 6h więc nawet dobrze.

Liniowość, liniowość i jeszcze raz liniowość. Jesteś prowadzony za rękę do każdego miejsca, niewidzialne ściany itp.

Jednym słowem jeżeli tak jak ja przed snajperem grałeś w Far Cry 3 to będziesz się tylko wkur*i*ł.

Jednak ta gra ma w sobie coś takiego co mnie przyciąga i te wszystkie błędy mnie nie odstraszają.

I gdybym nie grał w Crysisa 2 to bym pomyślał "Matko Boska ten CryEngine 3 to jakaś kur*a kpina"

Grafa tu jest naprawdę słaba... Odgłosy po zabiciu przeciwnika nożem jak by ktoś wylewał wodę na podłogę...

Tak wiem pewnie tak to nagrywali ale bez jaj słyszałem dużo lepsze dźwięki.

I czasami wydaje się przy skradaniu jak by postać jechała na rolkach czy deskorolce.

Mimo tych błędów gra mi się o dziwo na prawdę fajnie i na pewno nie żałuję tych 120zł, 200zł było by lekką przesadą.

Zapewne jak by zamiast snajpera był żołnierz i gra kosztowała 220zł to spokojnie mogła by nosić nazwę Call of Duty i każdy by był zachwycony.

Ogólnie dałbym 6,5/10

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie dziękuję Wam serdecznie za każdą opinię, wiadomo, jednemu się podoba córka, innemu teściowa

w sumie 129 zł czy 119 to nie kupa kasy... zastanowię się jeszcze, choć nie ukrywam lubię te snajperski klimaty

dzięki raz jeszcze pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam odrazu na hard gram. Jakiś większych problemów nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem po drugim akcie i tak jak się spodziewałem znów 2h.

Nie wiem czemu ale drugi akt według mnie lepszy przyjemniej mi się grało jutro ostatni trzeci odpalam a potem spróbuję multi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyście jeszcze mieli wątpliwości, czy kupować Snipera 2 - singiel na hardzie przechodzi się dokładnie w 4 h. Dla mnie to kpina i wstyd, nawet za te 120 złotych. Szanujmy się choć trochę, CI Interactive, no proszę Was. Za 120zł to mogę sobie kupić Dark Souls edycję Prepare to Die i grać w nią kikadziesiąt godzin. A i jeszcze starczy na czteropak. Gra robiona tak długo, kilkukrotnie przekładana premiera... Szkoda cokolwiek więcej pisać.

Edytowane przez blackhawkPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie z tym jest lipa że podobno gra jest krótka i mało wymagająca :( kurde a myślałem że to będzie fajna gierka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie też nic specjalnego.gra jakby na szybko zrobiona.nuda od początku.akcja i muzyka nie nadąża za graczem a skrypty odpalaja się z opóźnieniem co kończy się,że twój przewodnik mówi follow me,a ty już przed nim jesteś hektary.grafika woła o pomstę do nieba.po tomb raiderze nikt mi kitu nie wcisnie,że na ps3 już nic się nie da zrobić.jak dla mnie 1 część była lepsza...dodam tylko l,że jestem w 1 akcie,lecz jakoś nie mam ochoty dalej grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli pominę jakąś znajdzke to muszę przechodzić grę jeszcze raz czy wystarczy powtórzyć dany rozdział?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy tylko mnie wy....ala z gry podczas multi? Zawsze gdzieś około 7-9 minut do końca rundy pojawia się komunikat "utraciłeś połączenie z hostem"...

Gra tragedia. Multi- słabe (błędy z łączeniem, "rusherzy", 2 mapy, jeden tryb). Single- krótki, łatwy, bez polotu. Graficznie... Szkoda słów.

Toż to jedynka, przy tym, była wybitną grą.

UP: wystarczy wybrać rozdział.

Edytowane przez Thriller1906

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygrałem grę w konkursie, miałem kupić w sumie droga nie jest, różne opinie czytałem, koledzy pisali na priv, były głosy na plus i na minus, no ale tragedii chyba nie ma co? czy od razu sprzedać ? :) szybko nie odpalę gry bo masteruję TR no i Bioshock czeka na odpalenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygrałem grę w konkursie, miałem kupić w sumie droga nie jest, różne opinie czytałem, koledzy pisali na priv, były głosy na plus i na minus, no ale tragedii chyba nie ma co? czy od razu sprzedać ? :) szybko nie odpalę gry bo masteruję TR no i Bioshock czeka na odpalenie

Lepiej pozbądź się, dopóki jest w cenie. No chyba, że jesteś łowcą pucharków, to pograj 4 dni, platyna wpadnie, i wtedy sprzedaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacząłem grać w Snajpera, w zasadzie to go nawet kończę, początek III aktu. Gra jest bardzo łatwa, idę na normalu co prawda, ale poziom SI jest żenujący. Taka sytuacja: ukrywam się za murkiem, bo przede mną 3 wrogów, nagle wychylam się, ba wstaję na obie nogi, a te barany z na przeciwka patrzą na mnie i zero reakcji, normalnie pozwalają mi spokojnie przymierzyć, mam czas nabrać ostrości w lunecie i spokojnie powykańczać. Podobał mi się natomiast drugi akt. Historia, może niektórym się przypomni, że pod koniec XX wieku w Europie, wydawać by się mogło ustabilizowanym kontynencie, dochodziło do takich strasznych wojen na terenach byłej Jugosławii, te rzezie ludności, masakry humanitarne - ten aspekt gry bardzo mi się spodobał - może ku przestrodze.

Graficznie... też kiepsko, no i ta maksymalna liniowość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam może jest ktoś chętny do zrobienia szybko multi?

no ja bardzo chętnie

Wielkie dzięki dla kolegi Savikola za wbijanie pucharków w multi. Bezproblemowe rozumienie, szybka reakcja, miło było poznać takiego gracza :)

Edytowane przez 75 radolec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, krótka piłka: wykańczam tego Snipera, i zastanawiam się nad pucharkiem "palił, ale się nie zaciągał". Jestem już pod koniec gry, a ten pucharek nie wpadł, chodzi o eliminację 50 wrogów na wstrzymanym oddechu. Chyba, że coś źle robię, ale wciskam R3 oddech wstrzymuje strzelam. Tak to powinno chyba wyglądać, czy jakoś inaczej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość paweliwa

Witam!

Znajdzie się może ktoś chętny do wbicia pucharów on-line?

Proszę pisać na PSN ID paweliwa

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być problem bo już miesiąc po premierze był kłopot ze znalezieniem graczy po sieci, ale może się uda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być problem bo już miesiąc po premierze był kłopot ze znalezieniem graczy po sieci, ale może się uda.

Ja sprzedałem kopie swoją nawet gry nie odpaliłem ale jak kupie to pomoge.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam partnera do wbicia wszystkich trofeów online. PSN : Serek_PL

Z miłą chęcią zagram bo sam kupiłem ostatnio. Daj znać na priv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi