martix 2 Napisano 11 Czerwiec 2011 Witam Którą wieżę byście wybrali Sony CMT-MX500i czy PHILIPS MCD712 do pokoju ok 10m2? Cena podobna ale philips mocniejszy i ma dvd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 11 Czerwiec 2011 Zdecydowanie Sony , ale ja osobiście bym kupił zwykłą wieżę , a nie miniaturkę kina domowego . Też się przymierzam do wieży od jakiegoś czasu , ale nigdy nie ma pieniędzy za dużo , ja się zdecydowałem ogólnie na duże 2.1 Sony , te wieże Bassem miota elegancko , a oprócz dwóch głośników , które już same ładnie grają , jest jeszcze subwoofer . Z tymże wieże tego typu są droższe , w każdym bądź razie na pewno Sony , jakościowo będzie lepsza . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 11 Czerwiec 2011 (edytowane) Na twoim miejscu wybrałbym Sony. Też posiadam wieże Sony (inny model),używam jej jako głosników do PC i musze powiedzieć,że daje rade. Zależy też do czego będziesz jej potrzebował i czy wogóle warto brać tego Philipsa z DVD. Edytowane 11 Czerwiec 2011 przez Grzegorz M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach