Wolf-Man7 2 Napisano 16 Czerwiec 2011 Stało się, nowy dodatek do Black Ops o nazwie Annihilation ostał zapowiedziany ;] Pojawi się 28 czerwca na xbox 360, miesiąc potem na ps3 i pc xD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 16 Czerwiec 2011 Co tutaj można powiedzieć, na pewno zakupię, głównie dla trybu zombie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati852a 0 Napisano 17 Czerwiec 2011 Jak dla mnie trochę drogie te map packi do Black Opsa, 50 zł za te 4 czy 5 poziomów :( aczkolwiek mapy fajne, zawsze to urozmaica rozgrywkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa58362 19 Napisano 21 Czerwiec 2011 mati>duzo ludzi wydaje 5 dych dla samych zombi, jak np. ja :D W codzie 5 jak kupowalem mappacki to niektorych map multi z nich nawet nie widzialem na oczy, bo tylko w zombi gralem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 21 Czerwiec 2011 mati>duzo ludzi wydaje 5 dych dla samych zombi, jak np. ja :D W codzie 5 jak kupowalem mappacki to niektorych map multi z nich nawet nie widzialem na oczy, bo tylko w zombi gralem. +1 u mnie było identycznie :D Mam tylko nadzieję że w nowym DLC, twórcy wymyślą jakieś lepsze środki zagłady niż w Call of the Dead. O ile Scavenger jest jeszcze do przyjęcia, to już V-R11 to nieporozumienie. Szkoda że nie stworzą coś tak rewolucyjnego jak Rey Gun :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 28 Czerwiec 2011 I ostatnia mapa chyba najgorsza - Drive In Świetny klub golfowy i Silo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 Tego dodatku już nie kupuje :) Co jak co, ale cena 3 łącznie to jedna porządna gra. Odpuszczę, trzeba zbierać na BFa i MW3 :) no i U3... gorąca jesień się zapowiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa58362 19 Napisano 28 Lipiec 2011 Pogralem troszke na shangri-la, ta mapka to przeciwienstwo call of the dead, ciasna i niewielka. Ale gra sie na niej nawet fajnie, zombiaki wybiegaja nie wiadomo skad, trzeba byc ogranym, zeby dac sobie rade na nowej mapce. A mapki do multi są okej, ale co z tego, skoro multi same w sobie kuleje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gural41 0 Napisano 29 Lipiec 2011 tak na marginesie to dzis od godziny 18 witamy exp x2:D cos pieknego :) a dodatek zapowiada sie fajnie sczególnie hangar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubus123 9 Napisano 29 Lipiec 2011 Dla mnie najgorsze mapy jakie wyszly. Same snajpy lub kampy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregez 1 Napisano 3 Sierpień 2011 Nie są złe. Mi najbardziej podchodzi Hangar 18 i Silo, Drive Inn i Hazard to faktycznie raj dla snajpów i kampów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach